Wrobel Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Nick: WróbełImię: PatrykWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Lubię pomagać ludziom, przyda się inna osoba niż same z JB które mają, np: problem z rozpisaniem demka z HNS, można mi zaufać Doświadczenie w ocenianiu demka: jakieś jest, oglądam Demka z HNS. Jak długo gram w CS:GO?: 4lata "3140.5 godzin "Ile czasu poświęcam forum dziennie: 4h/5hZnajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/wrubelki/Kontakt: Discord: Wróbeł#1061, Steam, TS3, Forum. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Wrobel błend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Wrubelek +ogarnięty +sm +chęci +/- doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak +pomocny +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Masz wróbelek na tak Kox Miły Ogar Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4MQ Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) na tak +miły +aktywny +pomocny Edytowane 4 Lutego 2022 przez D4MQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Miły Aktywny Pomocny Jak najbardziej na . :D Edytowane 4 Lutego 2022 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak + Nie ma z tobą problemów + aktywny tu i tu + "doświadczenie" ogląda demka z Hide And Seek'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef456 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak HnS Spędza czas na wielu serwerach Aktywny na forum Miły Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak -czasem toxic +ogarnia hns'a +można się z nim dogadać wrubelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 NIE nie masz odpowiednich predyspozycji do bycia ubt jestes dzieciaczkiem ktory sie uczy jeszcze to ze masz zdalnie nie zmieni tego jak po marcu bedziesz rozpisywal prace ubt 1 Nie prowokuj. Przez uSzanowankoo, 4 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Na tak +Wiek. +Sm. -słabe podanie, słaby powód dlaczego ja. 6 godzin temu, Wrobel napisał: Ile czasu poświęcam forum dziennie: 4h/5h Kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 moze byc na tak +doświadczenie +wiek - sm troche kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Na nie -- "Lubię pomagać "ludziom" - to już kaleczy aż oczy - wiek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 tak +miły +ogarnia +aktywny -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Na +Aktywność +Chęci +Ogarnia +SM +Pomocny +Miły +Doświadczenie [Demka HNS] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Na nie, klamiesz z wiekiem, osobiscie w mojej opinii jestes zbyt niedojrzaly na posiadanie UBT, dosyć bogate sourcebansy jak na "przyszłego" ubt. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) 8 godzin temu, Kokonek napisał: Na nie, klamiesz z wiekiem, osobiscie w mojej opinii jestes zbyt niedojrzaly na posiadanie UBT, dosyć bogate sourcebansy jak na "przyszłego" ubt. Jak coś to było 3 lata temu, przez 3 lata się wszystko się zmienia dorastamy i patrzymy na swoje błędy w przeszłości, wienc bez sensu mnie tak oskarż że jestem nie dojżały, nawet mnie nie znasz, ja bym na twojim miejscu się popatrzal do lustra powiedział czy jestem dojżały potem możesz takie że czy pisać. PS SORRY ZE TO PISZE ALE MUSZĘ WYJAŚNIĆ. Edytowane 6 Lutego 2022 przez Wrobel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Aplikant zrezygnował więc podanie zostaje odrzucone. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi