Serwal Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)serwal Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)drzymsoon Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)drzymsoon Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)gramy mapę Minecraft jestem na chmurce która nie była zablokowana przychodzi admin i pisze żebym zszedł to schodzę i mu powiedziałem że ogólnie sorry ale nie wiedziałem że to txt chwile później musiałem wyjść bo miałem ważną sprawę a admin o nicku smoking nadal mi bana za txt i ucieczkę moim zdaniem jak są txt to powinny być zablokowane i zeszlem więc za co ban Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)hns Data i godzina zdarzenia:14 ok Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Nie mam link do steam bo pisze z telefony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 przeciez siedziales na txt i chcialem ci nadac bana gdy ty wyszedles z serwera to gdzie tutaj jest nie sluszny ban ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwal Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 godzinę temu, Drzymsoon napisał: przeciez siedziales na txt i chcialem ci nadac bana gdy ty wyszedles z serwera to gdzie tutaj jest nie sluszny ban ? Tak tak chciałeś żebym zszedł z txt zszedłem a później minutę temu wyszłam bo miałem ważną sprawę ucieczka nie 1 godzinę temu, Drzymsoon napisał: przeciez siedziales na txt i chcialem ci nadac bana gdy ty wyszedles z serwera to gdzie tutaj jest nie sluszny ban ? I skąd ja mam wiedzieć że tam są txt jak nie ma blokady ani nawet nie odpycha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Drzymsoon napisał rezygnację skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Jako że to Drzymson kazał nadać tego bana zamykam. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi