IGonnaHitYa Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: IGonnaHitYa Nick admina: W sumie to przez skargę było, nie wiem kto Długość bana: perm Data i godzina: z rok już minął na spokojnie, jakoś w styczniu Serwer: Skarga na mirage była, więc mirage Powód bana: czity XD Mapa: mirage Chciałbym grzecznie poprosić o ub, trochę odpocząłem od cs'ka a chętnie po robocie bym pograł na jb bez ukrywania się/ zmieniania kont. Jakby co to nadal utrzymuje, że tamto zgłoszenie za które dostałem bana było źle ocenione i niesłuszne Edytowane 31 Stycznia 2022 przez IGonnaHitYa 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 8. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zostać rozpatrzone do 72 godzin (3dni) od otrzymania bana. Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi