Mkoguciak Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Nick:M.Koguciak Nick admina:TokuT Długość bana:permament Data i godzina: 29.01.2022r 16:40 Serwer: ArenaSkilla Jailbreak Powód bana:mk Dodam ze mam nagranie jak nie tworze mk tylko zmieniam sobie nick zeby pasowal do mojego zdjecia mam M.Koguciak a mialem wczesniej <-Misiu-> Mapa:jb_arcade_b6 zeby pasowalo do M.Koguciak czyli M czyli misiu a koguciak bo mam koguta na profilowym na steaie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Więc tak. Dziś w godzinach południowych wbiles na serwer i dostałeś bana za wh na nick "cukierasek" dziwnym trafem konto zbanowane ma te same IP co twoje 2 konto cukierasek gdzie miałeś wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 STEAM_1:0:623231152 twoje konto, na którym otrzymałeś perma za wh @ Moderatorodrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi