Rastafari Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Typ Grafiki: Sygnatura Tematyka: Piłka nożna Wymiary: Na forum Kolorystyka: Ciemna, sygnaturka pasująca do mojego avataru Napis/y: Rastafari Inne uwagi: Chciałbym, aby graficzka miała ciemny napis typu czarny, lub szary oraz prosiłbym o: - Wersję z napisem, - Wersję bez napisu. - Zawodnicy piłki nożnej Bardzo byłbym wdzięczny za prace . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Sorka za shit ale nie mam zadnych GFX paczek, grafika aka paint https://imgur.com/a/Baqcpod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) Poprawka Mała xd PS. Nie znam się na piłce nożnej :v Edytowane 2 Lutego 2022 przez Wrobel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Na prośbe autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Bardzo dziękuję @Sadafari @Gustaw @ Wrobel @ uSzanowankoo @ Grzechu za pracę, jestem Wam mega wdzięczny. I dziękuję @ #$Monster$#za pracę wykonaną na pw. Dziękuję ślicznie, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi