makson Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nick: makson Wiek: 19 (w listopadzie 20) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Posiadam spory staż jako administrator naszej serwerowni, sporo razy posiadałem tą ową rangę na serwerach takich jak - only awp, arena 1vs1 (posiadam aktualnie), drv2 a teraz mam także nadzieję, że only mirage . Jestem osobą rozgarnięta, miłą oraz pomocną. Posiadam także umiejętności w rozróżnianiu chratów a po prostu skillem. Doświadczenie w adminowaniu: Tak jak pisałem wyżej, posiadałem dużo razy admina na innych serwerach naszej serwerowni. Jak długo gram w CS:GO?: około 6 lat. W sumie (6000/7000h) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zazwyczaj mój grafik wyglada następująco - rano siadam pograć „for fun” na serwerze, chwila przerwy a potem konkretna rozgrzewka na only mirage i lecę zagrać jakieś kilka mmików a po zakończonej sesji wracam na only mirage pochillować i pogadać z ziomkami. Link GT: - klik (main) - klik Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: klik Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jak na aplikanta przystało - oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Na Tak +wiek +SM +znam go +klipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na tak +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 na tak +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Na tak Jest często na serwerze Narzeka na dużą ilość cheaterow Więc mu się przyda ta rola I jest bardzo miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reo132 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 na Tak +ogarnia +wiek +sm +ma poczucie humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makres Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 na Tak +wiek +sm +fajny gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) na tak bo tak W dniu 27.01.2022 o 20:31, makson napisał: że jest dobry w te klocki Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Domel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 29 Stycznia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Podanie przyjęte, admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi