Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie

Udostępnij

L0wak

Rekomendowane odpowiedzi

Wskaż mi proszę w którym  momencie mój celownik nienaturalnie przeskoczył na rywala bo ja po obejrzeniu swojego demka nie widzę żeby fragi były jakkolwiek podejrzane a i też nie było ich dzisiaj za dużo bo miałem problemy, żeby w ogóle zabić dzisiaj

15:40 jakos dziwnie skoczyl ci celownik 

21:20 dziwnie ci celownik najechal na gracza ktory byl na midzie za skrzynkami

21:40 tutaj tez ci celownik zjechal lekko na typa co byl na aucie 

22:17 dziwny strzal w glowe na midzie 

22:30 nagle wcelowales sie w palace gdzie byl gracz

23:00 kolejny dziwny strzal w glowe 

15:40 zwykły odruch. Ktoś strzela to się  obracam, widać nawet, że pojechałem celownikiem kawałek za gościa

21:20 typek tam stoi kiedy wchodzę do okna i zaczyna uciekać, ja staram się wycelować w niego ale wtedy się chowa, dzięki nawykowi który nabyłem grając w cs'a skierował celownik za nim, oglądając na x-ray mam nawet wątpliwości czy celownik był na nim

21:40 cały czas widzę głowę typa dlatego tam celuje i zabijam

22:17 jak dla mnie całkowicie normalny, wiedząc, że są na midzie raczej mogłem spodziewać się tego, że tam ktoś może być, a czemu siadła tam głowa? nie mam pojęcia celownik był na ciele ale to już uroki cs'a

22:30 dla mnie naturalne jest, że będąc w jungli sprawdzam pałace + gość który stał na standardzie wycofał się więc dla mnie to sygnał, że coś się dzieje albo na rampie albo pałacach, rampę patrzył inny gracz więc wcelowałem się w pałace

23:00 umiera mój teammate i wcześniej było info, że w laderze cały czas jest typo a to, że celownik tak przeskoczył to wydaje mi się najzwyklejszy lag GOTV

A tak na marginesie, wziąłeś sytuacje z dwóch rund+ jedna wcześniej która według mnie jest w pełni naturalna, nie widzę tutaj jakiś mocnych dowodów na to, że mam haksy, gdybym faktycznie je miał to na pewno byłoby więcej sytuacji podejrzanych, tu są według mnie rzeczy mocno naciągane i wydaje mi się , że są to nie wystarczające dowody.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności