L0wak Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nick: L0wak Nick Admina: Drzymson Długość bana: permanentny Data i godzina: 27.01.2022 15:54 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Generalnie jedna fartowna runda ze scouta i od razu dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 1 runda ? caly czas ci skakal celownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0wak Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Wskaż mi proszę w którym momencie mój celownik nienaturalnie przeskoczył na rywala bo ja po obejrzeniu swojego demka nie widzę żeby fragi były jakkolwiek podejrzane a i też nie było ich dzisiaj za dużo bo miałem problemy, żeby w ogóle zabić dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 @ Drzymsoonrozpiska demka dzieki p.s nie piszcie juz nic wiecej jak nie bedzie rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 15:40 jakos dziwnie skoczyl ci celownik 21:20 dziwnie ci celownik najechal na gracza ktory byl na midzie za skrzynkami 21:40 tutaj tez ci celownik zjechal lekko na typa co byl na aucie 22:17 dziwny strzal w glowe na midzie 22:30 nagle wcelowales sie w palace gdzie byl gracz 23:00 kolejny dziwny strzal w glowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Za malo dziwnych akcji duzo farta ub @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0wak Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 15:40 zwykły odruch. Ktoś strzela to się obracam, widać nawet, że pojechałem celownikiem kawałek za gościa 21:20 typek tam stoi kiedy wchodzę do okna i zaczyna uciekać, ja staram się wycelować w niego ale wtedy się chowa, dzięki nawykowi który nabyłem grając w cs'a skierował celownik za nim, oglądając na x-ray mam nawet wątpliwości czy celownik był na nim 21:40 cały czas widzę głowę typa dlatego tam celuje i zabijam 22:17 jak dla mnie całkowicie normalny, wiedząc, że są na midzie raczej mogłem spodziewać się tego, że tam ktoś może być, a czemu siadła tam głowa? nie mam pojęcia celownik był na ciele ale to już uroki cs'a 22:30 dla mnie naturalne jest, że będąc w jungli sprawdzam pałace + gość który stał na standardzie wycofał się więc dla mnie to sygnał, że coś się dzieje albo na rampie albo pałacach, rampę patrzył inny gracz więc wcelowałem się w pałace 23:00 umiera mój teammate i wcześniej było info, że w laderze cały czas jest typo a to, że celownik tak przeskoczył to wydaje mi się najzwyklejszy lag GOTV A tak na marginesie, wziąłeś sytuacje z dwóch rund+ jedna wcześniej która według mnie jest w pełni naturalna, nie widzę tutaj jakiś mocnych dowodów na to, że mam haksy, gdybym faktycznie je miał to na pewno byłoby więcej sytuacji podejrzanych, tu są według mnie rzeczy mocno naciągane i wydaje mi się , że są to nie wystarczające dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi