Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na kokonka

Udostępnij

ponczek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kokonek 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Kokonek faworyzuje gracza BRZEBRZYK, navig i BRZEBRZYK prowokowali sie navig dostal na 60 a BRZEBRZYK nie dostał wgl , Niekreatywne prowadzenie
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia:9:42 
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb_obama_v5_beta

Nikogo nie faworyzowałem, dałem ostrzeżenie każdemu co pisał, to że naviq mimo ostrzeżenia się nie poprawił to dostał gaga. Niekreatywne prowadzenie? Zostały 4 osoby (każdy inny został zabity bo się buntował) i po prostu zrobiłem regulaminową zabawę - wojsko.  

50 minut temu, Kokonek napisał:

Nikogo nie faworyzowałem, dałem ostrzeżenie każdemu co pisał, to że naviq mimo ostrzeżenia się nie poprawił to dostał gaga. Niekreatywne prowadzenie? Zostały 4 osoby (każdy inny został zabity bo się buntował) i po prostu zrobiłem regulaminową zabawę - wojsko.  

To czemu BRZEBRZYK nie dostał gaga ? Z niekreatywnym prowadzeniem chodzi mi że chamsko spytałeś się JAKO ADMIN   jaka zabawę dać niektórzy coś innego mowili a ty daleś Hide And Seek'a 

Edytowane przez Ponczek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności