ponczek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kokonek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Kokonek faworyzuje gracza BRZEBRZYK, navig i BRZEBRZYK prowokowali sie navig dostal na 60 a BRZEBRZYK nie dostał wgl , Niekreatywne prowadzenie Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia:9:42 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb_obama_v5_beta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Nikogo nie faworyzowałem, dałem ostrzeżenie każdemu co pisał, to że naviq mimo ostrzeżenia się nie poprawił to dostał gaga. Niekreatywne prowadzenie? Zostały 4 osoby (każdy inny został zabity bo się buntował) i po prostu zrobiłem regulaminową zabawę - wojsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 (edytowane) 50 minut temu, Kokonek napisał: Nikogo nie faworyzowałem, dałem ostrzeżenie każdemu co pisał, to że naviq mimo ostrzeżenia się nie poprawił to dostał gaga. Niekreatywne prowadzenie? Zostały 4 osoby (każdy inny został zabity bo się buntował) i po prostu zrobiłem regulaminową zabawę - wojsko. To czemu BRZEBRZYK nie dostał gaga ? Z niekreatywnym prowadzeniem chodzi mi że chamsko spytałeś się JAKO ADMIN jaka zabawę dać niektórzy coś innego mowili a ty daleś Hide And Seek'a Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Ponczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Jest zasadnicza różnica w wyzywaniu rodziny, a prowokacji. Za prowokacje było ostrzeżenie. Swoją drogą jedyne za co mogę się przyczepić, to dużo za krótki gag.@ Kokonek Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi