Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie

Udostępnij

Australia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Australia z Rivii.
Imię: Mateusz.
Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: 
Sporo godzin z Areniakami już spędziłem, więc uważam, że mogę spróbować swoich sił jako UBT.
Posiadam spore doświadczenie na serwerze JailBreak (a według moich kalkulacji około 68% skarg przyjmowanych jest właśnie tam), z przyjemnością grałem na OnlyMirku, 1v1, Retakes`ach, zapoznałem się rówież po krótce z innymi serwerami. Łącząc to, co wcześniej wypisałem z tym, że z reguły zawsze mam dużo wolnego czasu, chętnie poświęcił bym jego część na sprawdzanie demek. Nie ukrywam również, że lubię zdobywać nowe doświadczenia.
Lubię tę społeczność, na serwerowni mam raczej dobrą opinię, nie wchodzę w żadne głębsze konflikty, prowokować się nie daję. Poza serią skarg na mnie, z których wynikły dwie drobnostki, byłem wzorowym administratorem.
Doświadczenie w ocenianiu demek: Parę demek na prośby graczy rozpatrzyłem i uważam, że jest to nawet prostsze od "adminowania" (ma się pod ręką spowalnianie, cofanie, opcjonalnie regulamin).
Jak długo gram w CS:GO?: Od kiedy ogłoszono CS:GO jako tytuł free-to-play (łącznie około 2500 godzin).
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wyrobiłem sobie odruch sprawdzania forum po przebudzeniu się. Tak właściwie to gdy pojawi się skarga to w ciągu 10 minut już o niej wiem. Innymi słowy, za dużo.
Znajomość SM: 5/10.
Link do profilu steam: Link.
Kontakt: Steam, discord (Australia#8321), forum, opcjonalnie messenger/sms.

Edytowane przez Australia
  • WOW MEGA! 1

• Moderator
9 minut temu, #$Monster$# napisał:

Ma full focus na osoby których nie lubi

Po pierwsze dowud, po drugie tę radę mu dałem niedawno(asko pamiętasz rozgrzewkę przed miragem?)

na tak

+top3 normalna persona na jb

+kijek jak ja 

+adminjb

-/+ mentalne breakdowny 

+umie w jb to i z resztą se da radę

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności