Australia Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: Australia z Rivii.Imię: Mateusz.Wiek: 17 lat.Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Sporo godzin z Areniakami już spędziłem, więc uważam, że mogę spróbować swoich sił jako UBT. Posiadam spore doświadczenie na serwerze JailBreak (a według moich kalkulacji około 68% skarg przyjmowanych jest właśnie tam), z przyjemnością grałem na OnlyMirku, 1v1, Retakes`ach, zapoznałem się rówież po krótce z innymi serwerami. Łącząc to, co wcześniej wypisałem z tym, że z reguły zawsze mam dużo wolnego czasu, chętnie poświęcił bym jego część na sprawdzanie demek. Nie ukrywam również, że lubię zdobywać nowe doświadczenia. Lubię tę społeczność, na serwerowni mam raczej dobrą opinię, nie wchodzę w żadne głębsze konflikty, prowokować się nie daję. Poza serią skarg na mnie, z których wynikły dwie drobnostki, byłem wzorowym administratorem.Doświadczenie w ocenianiu demek: Parę demek na prośby graczy rozpatrzyłem i uważam, że jest to nawet prostsze od "adminowania" (ma się pod ręką spowalnianie, cofanie, opcjonalnie regulamin).Jak długo gram w CS:GO?: Od kiedy ogłoszono CS:GO jako tytuł free-to-play (łącznie około 2500 godzin).Ile czasu poświęcam forum dziennie: Wyrobiłem sobie odruch sprawdzania forum po przebudzeniu się. Tak właściwie to gdy pojawi się skarga to w ciągu 10 minut już o niej wiem. Innymi słowy, za dużo.Znajomość SM: 5/10.Link do profilu steam: Link.Kontakt: Steam, discord (Australia#8321), forum, opcjonalnie messenger/sms. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Australia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +ogarnia jb + wiek + kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak lepszy kandydat nie jest mentalem ale czasami ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4MQ Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +ogarnia +pomocny +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nie Daje mi dłuższe bany Nie lubi oglądać demek Ma full focus na osoby których nie lubi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Tak +doświadczenie +ogarnięty +wiek - wykierowalem go do globala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 na tak ogarnia jb aktywny kreatywny pomocny czasem kijek wejdzie za daleko :^ miły jest chętny nie faworyzuje Mateusz pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 23 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 9 minut temu, #$Monster$# napisał: Ma full focus na osoby których nie lubi Po pierwsze dowud, po drugie tę radę mu dałem niedawno(asko pamiętasz rozgrzewkę przed miragem?) na tak +top3 normalna persona na jb +kijek jak ja +adminjb -/+ mentalne breakdowny +umie w jb to i z resztą se da radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na tak +Ogarnięty +Aktywność -Uwziął się na potworka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 tak +ogarnia +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Godzinę temu, xdar1uNqq napisał: dowud dowód* XD Na tak +imiennik +ogarnia +admin na jb czyli na najcięższym serwerze więc na spokojnie ogarnie +staż na arenie +aktywność -boostowany global przez toruta Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Kokonek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 czemu mental admini z Jb piszą podania na rangi wyższe co jest Na Nie -mental 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na nie kij wsm @ Grzechu cie podsumowal elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak, + checi + wiek + doswiadczenie na jb + wolny czas, co widac przez czas spedzony na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +wiek +aktywność +staż na arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Na tak +Wiek +aktywność +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak ogarnia miły pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak swietny kontakt z graczami lubiany swietny chumor idealny kandydat ogarnia sprawy admina(demka taryfikator regulamin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 na tak + jest z jednych lepszych adminow na jb + nie faworyzuje nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tak +ogarnia +pomocny +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 No tak +aktywny +miły +ogarnia +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 doswiadczenie czas spedzony na serwerze z którego jest większość skarg aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Tak +Aktywność +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Napisz prywatną wiadomość na forum do Właścicieli Sieci, podając odpowiednie informacje(link do profilu Steam, nick, hasło, link do podania). Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi