Kokonek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/xEasy66/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) xEasy66 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Podrzucanie broni tt, faworyzacja Zacznając od początku, easy daje broń fejmikowi z jedną kulką w magazynku i mówi żeby to dobrze wykorzystał. Następnie fejmik zabija wardena a easy się tłumaczy że nie wiedział że ta broń ma jakąkolwiek amunicję XDDDD W jednej z kolejnych rund pyta się Tajzerka czy chcę wrócić bo widział go uciekającego z celi, tajzerek się zgodził. Po chwili ja się zbuntowałem i jak chciałem wrócić to nic nie odpowiedział. Po chwili mnie zabił, po moim pytaniu "dlaczego mi nie dałeś wrócić" powiedział "nie odpowiedziałem ci, unlucky" Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 23.01.2022 1:58 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko z mapy jb_buyukisyan_kp-final, nie pamiętam dokładnych rund także fajnie było by obejrzeć całą mapkę bo jeszcze były tam nadużywania/prowokacje/wyzwiska (nie pamiętam dokładnie) 3 Zmieniam nazwę tematu Przez bartaz, 23 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 xeasy66 - 180 ctban - faworyzacja/podrzucanie broni dla tt @ Moderator@ Początkujący Moderatorprzyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi