Kokonek Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) - Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/profiles/76561199015995383/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) с3тка Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) No to tak, jest runda, easy bierze wardena. Dostałem petkę z secreta i pytam dla żartu czy jak zabije setke będę mógł wrócić. Setka powiedział "zamknij się" i to zignorowałem bo rozumiem, każdy może mieć zły dzień. Zabiłem setkę i pytam czy mogę wrócić a chwilę później easy również ginie - kończy się runda. Zmierzając do punktu kulminacyjnego, setka w następnej rundzie chcąc zemścić się na mnie, po poleceniu wardena (pozycja buntu w celi) podszedł do mnie, i zabił mnie bo posiadałem broń XD. Na tamten moment jedyne co posiadałem to nóż oraz granat WABIK (ta czapka na arcadzie) a może mnie zabić jedynie za posiadanie mołotova albo nade'a. Long story short - Spec fk przez setke w odwecie za zabicie go w poprzedniej rundzie. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 23.01.2022 godz. ok. 00:39 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema - dokładny czas zdarzenia) Demko z mapy arcade_b4 runda (chyba) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 s3tka/с3тка - 180 ctban - specfk @ Moderator@ Początkujący Moderator przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi