Miszcz Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Witam Piszę z sytuacją, która miała miejsce na waszym serwerze COD. Bez żadnego ostrzeżenia dostałem permanentnego bana. Grałem sobie 4fun i dostałem perk, który dawał mi AWP z 1/2 szansa na zabicie. Gdy słyszałem przeciwnika za ścianą to po prostu próbowałem go przeskanować i jakoś parę razy mi się to udało. Tak samo jak widziałem kogoś na radarze to też próbowałem strzelać tam, gdzie mógł znajdować się przeciwnik. Nagle dostałem permanentnego bana z powodem "Czitujesz" praktycznie bez żadnych podstaw tylko to, że kilka razy kogoś zabiłem. Nie wiem ale chyba ktoś kto mnie zbanował nie ogarnia za bardzo do czego służą słuchawki i radar. Proszę o unbana ponieważ nie lubie cziterów i sam również nie czituję. To że kilka razy kogoś zabiłem bo mam taki PERK że mam 1/2 więc to bardzo duża szansa że kogoś zabije a akurat na tej mapie którą jest fy_pool_day łatwo da się skanować przez różne ściany. Mój nick z gry: Miszcz Jeśli nawet nie dostane unbana to powiedzcie koledze, który mnie zbanował, że niektórzy ludzie nie grają jak boty i starają się zabić kogoś również za ścianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS#Ela♥ ₁₃₃₇ Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 napisz skarge trzymając się formularza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Nick: Miszcz Nick admina: AS#Ela♥ ₁₃₃₇ ArenaSkil Długość bana: na zawsze Data i godzina: 20.03.2019 19:37 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ [Cod Mod][501lvl][Monety] Powód bana: czitujesz Mapa: fy_pool_day@ AS#Ela♥ ₁₃₃₇ - rozpisz proszę demko Edytowane 25 Marca 2019 przez SK4N3R 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS#Ela♥ ₁₃₃₇ Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) dzisiaj się tym nie zajmę już bo nie dam rady być przy komputerze. Jutro rozpisze Edytowane 25 Marca 2019 przez AS#Ela♥ ₁₃₃₇ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AS#Ela♥ ₁₃₃₇ Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 aktualnie nie dam rady rozpisać tego dema z powodu problemów rodzinnych przez co będę nieobecny przez jakiś czas.. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Spalony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi