Kokonek Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Siemka, mam ostatnio problem. Otóż na jb po zmianie mapy co kilka map wywala mi całkowicie cs'a podczas wczytywania. Wygląda to mniej więcej tak że zmienia się mapa, wczytuje mi i pod koniec pokazuje mi że "Program cs:go.exe nie odpowiada" i wywala mi cs'a. Ma ktoś pomysł jak to naprawić bądź miał ktoś podobny problem i jest w stanie mi pomóc go rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 tez tak mialem po 2 dniach sie naprawilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Może w plikach tych akurat map masz coś przestawione. Jeśli robiles cos ostatnio z plikami to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Spróbuj usunąć mapę z plików cs'a i wgraj z Fast DL: http://k5355_s7327.fastdl9.livs.pl/s7327/maps/ Tutaj masz wszystkie mapy z serwera JB. Podeślij co masz źle w konsoli. Może to być jakaś tekstura czy coś [np. źle pobrana]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 przy ładowaniu nowej mapy zdarza się że wywali (polecam wpisać retry w konsoli przed zmiana i będzie git) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi