Skocz do zawartości

[Odrzucone]Niewłaściwy ban na only mirage

Udostępnij

WaleWiadro

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: cl_homo1
Nick admina: bialy_
Długość bana: Perm
Data i godzina: 2022-01-08 17:55

Serwer: Only mirage
Powód bana: Czitujesz
Mapa: de_mirage
Opis sytuacji: Wbiłem sobie pograć i po prostu dostałem bana za rzekome cheaty. Nie robiłem raczej nic nadzwyczajnego, stąd też moje zdziwienie co do całej sytuacji i nie wiem czy był to błąd osoby banującej poprzez zbanowanie niewłaściwego gracza, czy faktycznie zostałem uznany za cheatera xD

nie ma jeszcze demka, ale wedlug mnie za duzo weidziales, 90% twoich killi bylo w glowe, biegales wszedzie z nozem a jak ktos sie pojawial wyciagales bron i zabijales w glowe oczywiscie, celownik strasznie ci skakal, szczegolnie w tej ostatniej ktora utwierdzila mnie w przekonaniu ze czitujesz

Nie rozumiem. Skakał mi celownik bo co? Bo jak widziałem typa, a miałem celownik nie w tym miejscu to flickowałem? I to przez to dostałem bana? xD, a co do biegania z kosą to myślałem, że nie trzeba być aż tak utalentowanym, żeby wiedzieć gdzie można się spodziewać przeciwnika, a gdzie nie. Raczej gdy jestem w pośród 3 swoich teammatów i każdy sprawia wrażenie, jakby obstawiał jakąś pozycje, to nie pojawi mi się magicznie przeciwnik na czole. Myślę, że używanie mózgu w połączeniu ze słuchawkami nie boli

Edytowane przez WaleWiadro

bedac samemu na b co runde i biegajac na shorta i z powrotem z nozem nie powiedzialbym ze ktos ci obstawia pozycje, a co do "flickow" to mam wrazenie ze byly one zbyt idealne.

i jeszcze jedno, jak wchodziles z kims w pojedynek to cale twoje full auto lecialo prosto w glowe przeciwnika

Raczej nie ma potrzeby, żebym tłumaczył każde swoje zagranie. Jestem po prostu pewnym graczem, czasem pewne akcje wyglądają inaczej z trzeciej osoby czy to przez inne myślenie, czy przez najzwyczajnie zlagowanego specta, jeżeli uważasz jak uważasz - spoko. Niech UBteam się tym zajmie i tyle. Pamiętaj też, że nie każdy kto wchodzi na serwer jest zwykłym casualowym bobkiem, niektórzy spędzili trochę więcej czasu w grach i na mapach treningowych, więc mogą się wyróżniać na tle codziennych casualowców czy niedzielnych graczy.

demko 8.01 17:26-18:07

wiec tak: 

8:55 - celownik od razu przeskoczyl na glowe

9:02 - tak samo, celownik przeskoczyl prosto na glowe

9:45 - twoj kolega z druzyny tam ginie, a ty podchodzisz na kosie tak jakbys wiedzial ze przeciwnik ucieka a jednak kroki było slychac dopiero po tym jak wyciagnales noz i zaczales z nim isc

10:28 - ciekawy obrót, rowniez celownik przeskakuje od razu prosto na glowe przeciwnika

24:27 - nikogo nie widziałeś i oddales strzaly w sciane a jak pojawił sie przeciwnik od razu celownik na glowe i hs

24:40 - pierwszy frag normalny, pozniej celownik na przeciwnika z palacu ktory sie cofnął i momentalnie celownik przeskoczyl na goscia z rampy

25:22 - nie mogles spodziewac sie goscia z jednego miejsca wiec patrzyłeś w środek, a gdy wychylił celownik od razu na glowe

27:59 - wychylasz na przeciwnika patrzac sie na jego nogi i nagle celownik na glowe

28:57 - no i ostatnia akcja, celownik bardzo dziwnie przeskakuje prosto na glowe przeciwnika ktory biegnie, i schodzi z niej dopiero gdy ten jest za ścianą

wedlug mnie to wystarczylo zeby ocenic czy jestes odpalony.

na demku moze nie byc widac tego az tak dobrze ze celownik przeskakuje bo jest zlagowane, ale to chyba wszyscy ogarniaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności