Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga #FreeFejmik

Udostępnij

#$Monster$#

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)-

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) smolin
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) dal perm muta mojemu przyjacielowi za brak poprawy TO NIE JEST TAK ŻE ON NIE CHCIAŁ SIĘ POPRAWIĆ BO CHCIAŁ ALE LUDZIE GO PROWOKUJĄ!!!!!!!!!!!!!!!! przez takich adminow jak on ludzie przestaja grac na naszej serwerowni a tego NIE CHCEMY!
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) hns

Data i godzina zdarzenia:  2022-01-05 17:40
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) 2022-01-05 17:40 demko!

• Smutne. 2
  • Haha! 4

sdasdsa.png

• Jeśli osoba notorycznie dostaje mute/gag/ctban i nie ma żadnej poprawy w jej zachowaniu - perm mute/gag/ctban (w zależności co wcześniej otrzymywał)

Kara nadana prawidłowo więc odrzucam.
Karę miałem nadać fejmikowi już dwa dni temu, ale przez ostatni czas miałem kilka spraw prywatnych i miałem lepsze zajęcia niż czekanie na określonego gracza na serwerze.

fdsfsf.png
Był poruszany temat wśród adminów HnS, gdzie wypowiedział się nawet major admin serwera.
Innych wiadomości nie będę pokazywać, gdyż inni mogą sobie nie życzyć pokazywania tego.

Skarga została odrzucona.
Edytowane przez uSzanowankoo
  • Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1

Przed screenem z wiadomości było pisane o tym że fejmik nie poprawia swojego zachowania. Jakbyś chciał wiedzieć.

Przez uSzanowankoo,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności