#$Monster$# Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 siema mam problem mianowicie nie odpala mi sie cs. w bibliotece normalnie przez jakies 5s pokazuje "zatrzymaj" jakby byl odpalony po ok.5s znika i od nowa pisze "graj" robilem spojnosc i reset kompa wie ktos jak to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Włóż do ryżu, a tak serio miałem to samo i mi pomógł reinstall. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Ok spróbuję widzimy się za 1.5h możecie dawać jeszcze pomysły jak reinstal nie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 tez tak kiedys miałem i po paru godzinach sie naprawiło magicznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 ja raz wyrzuciłem kompa przez okno potem zebrałem złożyłem i cs juz działał, proponuje tą samą metode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) po ponownym zainstalowaniu to samo jak co inne gry dzialaja Edytowane 4 Stycznia 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Jesli dalej masz problem niektore gry moga byc nie kompatybilne z jakims twoim podzespolem , mam tak z DL i zaden reinstal grerki nic nie daje spojnosc plikow tez wiec masz pecha poptostu xd xd Edytowane 4 Stycznia 2022 przez kingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 @ kingu co może być nie tak według cb 16gb ram od PNY Intel i5 10gen Karta narazie gtx 1650 super Dyski od Samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 jak ci nie pomoga te poradniki wyzej to polecam taktycznego formata zrobic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Sprawdź co masz dodane w opcjach uruchamiania. Usuń ewentualnie co tam masz wpisane, ewentualnie zrób jak u mnie "-allow_third_party_software" ewentualnie dodaj -autoconfig, który powinien ignorować twoje ustawienia w grze i ustawi domyślny config z plików gry. Dodatkowo sprawdź ten link: https://help.steampowered.com/pl/faqs/view/5814-D9A3-BE42-62DF Jest to pomoc techniczna steam i twoim obecnym problemie: Zaktualizuj system Windows Zaktualizuj sterowniki swojego komputera Zweryfikuj spójność plików gry Wyłącz programy, które nie są niezbędne do działania Sprawdź wymagania systemowe gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi