Mikus Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Link do steam: Link do steam oskarżonego: Nick oskarżonego: malcuch,akemi Opis sytuacji: malcuch prowokuje mnie i wyzywa poczym daje mi muta/akemi prowokuje mnie wyzywa naduzywa mikrofonu a malcuch z tym nic nie robi/ogolnie to faworuzuje akemi bo siedza na ts/dc Serwer: v1 Data i godzina zdarzenia: 04.01.2022; 14 50 Dowody: dr_dusk_shpdr2 deathrun_rezonate 12:35 deathrun_dino_shpdr312:14 dr_magma_shpdr211:53 kolejne 3 mapy na ktorych robili to samo ta sama data Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Mikus 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Wszystko bedzie na demku gdy bedzie dostepne. Nie prowokowalem cie, @Akemi sie o cos ciebie pytal a odpowiadales mu obrazajac go i prowokujac. Po kilku powtorzonych pytaniach od @Akemizwyzywales nas obu. I nie nie siedzimy nigdzie na dc/ts z @Akemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 13 minut temu, Mikus napisał: Opis sytuacji: malcuch prowokuje mnie i wyzywa poczym daje mi muta/akemi prowokuje mnie wyzywa naduzywa mikrofonu a malcuch z tym nic nie robi/ogolnie to faworuzuje akemi bo siedza na ts/dc Nie byłem świadkiem sytuacji, natomiast wiem, że malcuch to jest inteligentny chłopak, a nikt o zdrowych zmysłach nie faworyzowałby akemiego, nawet na rzecz Mikusia i dawanie 7 map do ogladania przy takiej ilosci skarg, to tez utrudnianie pracy ubt'kow, przez zbedne ich dokladanie. pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 11 minut temu, malcuch napisał: I nie nie siedzimy nigdzie na dc/ts z @Akemi hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Rezonate + dr_dusk_shpdr2 Akemi - prowokuje, obraża - mute 180 minut malcuch - prowokuje - mute 120 minut Mikus - prowokuje - mute 60 minut (ponieważ mute na 30 minut otrzymał już od malcucha podczas rozgrywki) KaMyK - nadużywanie mikrofonu - mute 30 minut Na mapie dr_dusk_shpdr2 Mikus dostał mute od admina malcuch za "obraza" podczas gdy Akemi nie dostał żadnego ostrzeżenia ani mute.@ TomSoneKadmina zostawiam dla Ciebie.@ Admin DRv1kary do nadania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 @ malcuch Dostajesz pierwsze jak i ostatnie ostrzeżenie jeszcze jedna jakakolwiek skarga to dengu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi