MroKu Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) nick : MroKu Nick oskarżonych : połowa serwera powód : połowa naduzywa , przeklina, przeszkadza w prowadzeniu, wyzywanie godzina : 21.15 zaczyna sie mapa : jb_clouds_final5 dowody : demko Edytowane 18 Marca 2019 przez MroKu™ | cs.money #noform Poprawki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Potwierdzam! Plus do tego jakiś nowy typ który robi mase fk w ct! Mnie już nerwy puściły więc nie mogłem się powstrzymać, jak polecenia nawet nie mogłem wydać! To co się działo to jest taka patola że...! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Prawda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Prawda, Ja nadużywałem mikrofonu, Zerdix przeklinał kilkukrotnie na chatcie tekstowym i głosowym, a RudiWP zrobił 7FK, nie chial wyjść z CT i nie ogarniał. Potwierdzam Wszystko.SupremePs. Morku, nie ładnie wyzywać od zj*bów na jb_facebook... Edytowane 18 Marca 2019 przez Masełko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 1 minutę temu, Masełko! napisał: Prawda, Ja nadużywałem mikrofonu, Zerdix przeklinał kilkukrotnie na chatcie tekstowym i głosowym, a RudiWP zrobił 7FK, nie chial wyjść z CT i nie ogarniał. Potwierdzam Wszystko.Supreme Ps. Morku, nie ładnie wyzywać od zj*bów na jb_facebook... a wiec fajnie ze sie przyznałes, nie jestem morku tylko mroku i potwierdzam te 7 fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masełko! Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Teraz, MroKu™ | cs.money #noform napisał: a wiec fajnie ze sie przyznałes, nie jestem morku tylko mroku i potwierdzam te 7 fk Sorrki, literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerdix Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Masełko! Zapraszam do zapoznania się z demkiem i powiedz mi, w której minucie kilkukrotnie przeklinałem i na chatcie głosowym Może ja mam słabą pamięć, ale najpierw się upewnij czy było tak faktycznie i nie pisz bredni, co prawda zdarzyło mi się raz przeklnąć na czacie tekstowy, ale to tyle. W regulaminie jest jasno napisane, że jest zakaz nadmiernego przeklinania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Pompka Biceps - 8h nadużywanie +brak kultury Używam AutoHotkey-6h nadużywanie Rudzix- 8h nadużywanie+brak kultury Japek-4h nadużywanie Snickers-6h nadużywanie Zerdix-1h brak kultury Koxu - 4h nadużywanie + brak kultury Winny-4h nadużywanie+brak kultury RudiWP- massfk nie ogarniie ct, max karę dajcie Nadajcie powyższe kary, gdy dani gracze się pojawią na serwerze. Przyjęta. Edytowane 19 Marca 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi