Pawelek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Paweł Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem bezkonfliktowy i miły. Lubię pomagać nowym graczom wejść w świat HnS. Momentami nie ma admina na serwerze, więc przydałaby się dodatkowa para rąk do pracy, by ogarnąć to co się wtedy dzieje. Jestem starym graczem, więc ogarniam serwer. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) admin jb, admin jb#2 i admin OnlyAWP (jak jeszcze istniały) Jak długo gram w CS:GO?: ponad 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-24 (czasami po północy bądź wczesnym rankiem) Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) *dawno temu*, *teraz1*, *teraz2* Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam:*klik* Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 3 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 ta +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDZIO Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) tak +ogar +dośwaiadczenie Edytowane 2 Stycznia 2022 przez EDZIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ta Ogar Doświadczenie Nie ma kija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Na Nie -Admin JB -Masz kija Wracaj na swoją patole 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak +zachowanie +doświadczenie - ogarnia mniej niż ja, więc się stara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apate Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 tak +ogar +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak +Ogar +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubci0_ Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak +kultura +ma pojęcie o serwerze +ogarnia +przestrzega zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Na nie -zachowanie -nie pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 (edytowane) Na tak +aktywność +doświadczenie Edytowane 3 Stycznia 2022 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barylka03 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 tak +aktywność +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 jasne ze na tak +ogar +doświadczenie +aktywność 8 godzin temu, Akemi napisał: -zachowanie ciekawe jak ma chłop źle się zachowywać mając admina XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIKUS Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 na tak + mily + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitziomsonsztywny Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 na tak +jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 17 godzin temu, asaso napisał: - ogarnia mniej niż ja, więc się stara XD na tak + koks + FEST ogarnia + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Tak Aktywność Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Ciekawe, że większość głosów tutaj jest od graczy spoza hns :v Na Tak, - Nie ma z Tobą problemów - Doświadczenie - Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 +gt +wiek okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Zobaczymy czy się sprawdzisz Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na miesięczny okres próbny. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi