Lucy Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: - Nick oskarżonego: @ Tomonto Opis sytuacji: Kolega wyżej wymieniony nadał graczowi Grabus muta za "bindy" na 6 d, 22 h, 39 min (chyba nie wie ile to tydzień w minutach xD). Wcześniej nadał mu muta z tym samym powodem na 30 minut, ale go zdjął. Później nadał mu na sesję. Tomuś mogłeś mu tego muta zostawić na 30min, a nie się bawić w Sesje, a potem w pisanie dziewiątek. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 2022-01-02 00:16 Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:227209873&Submit 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 No to tak Panie kolego Asko znowu szukasz powodu, żeby o coś do mnie się przypierdzielić. Opowiem w skrócie jak to wyglądało. Od początku chciałem dać muta na 10k minut, o czym zresztą poinformowałem Naiza czyli majora jb, ponieważ byłem z nim na ts. Nie był to jakiś jeden bind, ale uporczywe puszczanie bindow, dużą ilością przesterów, przekleństw i wyzwisk. Pisałem komendę na szybko dlatego coś za pierwszym razem pomyliłem i wszedł mut na 30 minut, a za drugim razem nie wiem co się stało, co nie zmienia faktu, że ostatecznie dałem tego muta na 9999 minut. Co najlepsze gracz, który otrzymał muta na podsumowanie napisał: " mut tylko na 6 dni, ale krótko" co świadczy o tym, że sam dobrze wie, że przesadził. Świadczy też o tym brak skargi, ani odwołania ze strony tego gracza. Dodatkowo gracz, który otrzymał muta z tego co pamiętam napisał też "wrócę za tydzień z bindami". Asko ja wiem, że Ty masz do mnie jakiś problem czy coś w tym stylu, nie wiem w sumie o co i dlaczego, ale uważam, wnoszenie tego na forum, do gry i szukanie na siłę wszystkich możliwości złożenia skargi nie jest odpowiednim zachowaniem dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Skracam do 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi