Siwy Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Siwy Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Chciałbym utrzymać porządek na serwerze, ponieważ czasami niektórzy nie ogarniają ct. Poprawiłem swoje zachowanie, nie nadużywam mikrofonu, nie faworyzuje innych. Wypełniam swoje obowiązki na 100% Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin Mirage i Admin jb#2. Jak długo gram w CS:GO?: okolo 6 lat 4200h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[es] Siwy/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninya] Siwy/137.74.7.15:30050/" Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198256629021/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Na nie -brak mutacji -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 nie -mutacja -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Na nie -mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Bo nie ma mutacji do gorszy? Tak +Miła osoba +Aktywność +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 na tak +aktywnosc +ogar +spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Tak +aktywność +sm +doświadczenie btw co uważacie za złe zachowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Godzinę temu, #$Monster$# napisał: Bo nie ma mutacji do gorszy? na tak Ogar Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Tak sm ogarson Edytowane 2 Stycznia 2022 przez blumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 12 godzin temu, Siwy napisał: Chciałbym utrzymać porządek na serwerze 3/4 podań adminków tak pisze i żaden nie pokazuje ze umie utrzymac porządek.Nie mowie o tym ze admin daje muta za 1 slowo i to jest utrzymanie porządku ;). myśle ze jestes troche za mlody na ten serwer i siadnie ci psycha po tygodniu.Jestem zdania ze kacpi maksymalnie powinienen dac okres próbny żeby sprawdzic czy sobie dasz rade na naszym ulubionym serwerze . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 W dniu 2.01.2022 o 12:44, Gustaw napisał: 3/4 podań adminków tak pisze i żaden nie pokazuje ze umie utrzymac porządek.Nie mowie o tym ze admin daje muta za 1 slowo i to jest utrzymanie porządku ;). myśle ze jestes troche za mlody na ten serwer i siadnie ci psycha po tygodniu.Jestem zdania ze kacpi maksymalnie powinienen dac okres próbny żeby sprawdzic czy sobie dasz rade na naszym ulubionym serwerze . na nie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nie - wymyśl coś kreatywnego w podaniu a nie jak 3/4 podań w tym dziale " chciałbym utrzymać porządek na serwerze" -/+ mutacja, w sumie nie wiem co wam to przeszkadza kiedyś był np forek bez mutacji, nikomu to nie przeszkadzało -kłamiesz z sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Stycznia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 nie ogarniasz JB za mało grasz na nie es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi