voey Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: -v0e Nick admina: king Długość bana: perm Data i godzina: 2021-12-30 19:23 Serwer: Only Mirage Powód bana: "czity" Mapa: Mirage Chciałem dodać coś od siebie. Jeżeli bym "Cheatował" jak to Tomgra uznał bym nie pisał odwołania o UB, parę adminów oglądało mnie i nie uznali mnie za tzw "cheatera" Poleciłbym obejrzeć nie tylko z dziś demka jak gram lecz z kilku dni przed Edytowane 30 Grudnia 2021 przez voey emotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Proponuje zeby to ktos inny pogladal bo ja i tak zdania nie zmienie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) brak ub@ Moderator@ Początkujący Moderator ps. popracuj nad kulturą Edytowane 31 Grudnia 2021 przez TomSoneK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi