Dover Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Jestem na tak, kilka osób już wyjaśniła, więc nie będę powtarzał ich słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuDzYYn Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Tak +Aktywny +Mily +Pomocy +Wytumaczy jak trzeba +gols +ogar CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Masz sporo godzin, lecz nie grasz zbyt często i regularnie. Do tego Twoje Ct jest strasznie monotonne i niekreatywne. Popracuj nad regularnością i CT, a wtedy będę na tak. Teraz jestem na nie. To nie jest nic personalnego, dlatego jeśli dostaniesz admina, możesz liczyć na moją pomoc ? Edytowane 18 Marca 2019 przez SebOwieczka arenaskilla.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brogiospoko Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 4 minuty temu, SebOwieczka arenaskilla.pl napisał: Masz sporo godzin, lecz nie grasz zbyt często i regularnie. Do tego Twoje Ct jest strasznie monotonne i niekreatywne, a Twój nick łamie regulamin. Popracuj nad regularnością i CT, a wtedy będę na tak. Teraz jestem na nie. To nie jest nic personalnego, dlatego jeśli dostaniesz admina, możesz liczyć na moją pomoc ? Okej i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na tak postaraj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 +sm -wiek +ogarnięty Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Brogio gra ze mną na serwerze hns #2 gdzie jest dobrym kolegą oraz adminem nie łamie regulaminu serwera/admina/sieci serwerów jestem zdecydowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protohype Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 nie, jest wystarczająco adminów :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie jestem w 100% przekonany, mam pewne wątpliwości, ale dam Ci szansę. Na okres próbny, 2 tygodnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi