realfejmior Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)cisu,cukierrek i inni Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) prowokacje obraza obraza po rodzicach wchodzenie na txt zyczenie smierci Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko seek_de_dust2_hide_fixed_d_d 22:00 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeBlak Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ,,cisu,cukierrek i inni" co masz na myśli inni? Widzę, że już nie wiesz na kogo pisać i piszesz, żeby podtrzymać tradycje. Może dokończ tych innych, bo coś czuje, że może powstać historia, która skończy się na smoku który przyleciał do pewnej osoby Cukierek nie zyczyl śmierci, ani nie przebywał na txt ;v za to txt to było twoje ulubione miejsce. Pewno zaraz sie splaczesz, ze gdzie niby siedziales na txt, na midzie za ścianą. To teraz przejdźmy do twojego bohaterstwa i hipokryzji. Piszesz skargi bo komuś zdarzyło się kogoś zwyzywać,(przytocze przykład z mapy przed 17:53) tymczasem na ciebie leci 10 skarg po 10 minutach odkąd wszedłeś na serwer za obrażanie, po czym smolin wchodzi na serwer i ty posrany ,,Mam nadzieje że nie byłeś na incognito😳😭" po czym smolin Ci odpowiedział ,,nie wiem, nie wiem😏" a ty ,,o niee to ja spadam👶" -(uciekanie przed banem?). Oczywiście w międzyczasie wyrwales pare mutów😁. Ale fejmik nasz bohater wraca wykazać się swoją intelgencją pod nickiem ,,jebacsmolina.pl" (zdjęcie niżej żebyś nie płakał że coś zmyśliłem) No ale dostałeś bana za to, więc sie nie wyprzesz😔. Ej ale przecież za co? Za obrażanie ? No jak to pisać skargę, że ktoś kogoś zwyzywał, a ty sam takie rzeczy robisz, weź walnij na siebie reporta dzieciaku i daj wszystkim pograć spokojnie na serwerze😃 Pozdro 600 czekam az cos na mnie teraz wypocisz Edytowane 29 Grudnia 2021 przez MeBlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Piękne demko Kary do nadania sm_ ban EDZIO 120 txt sm_ban broken 240 txt sm_ban MeBlak 240 txt sm_ban fejmik 240 txt sm_ban cisu 😧 360 txt sm_ban Jeff 30 txt sm_ban Virtus.pro>sNax 30 txt sm_mute CukieRRek 360 nadużywanie mikrofonu, obraza, prowokacja, obraza rodziny gracza, sm_mute broken 120 nadużywanie mikrofonu sm_mute cisu 😧 360 prowokacja, obraza rodziny gracza,obraza sm_mute EDZIO 120 obraza gracza sm_mute danix111 60 sprzedawanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi