Bekashi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nick: Bekashi Nick admina: Strachu Długość bana: 1440 minut Data i godzina: 2021-12-29 20:45 Serwer: JB Powód bana: info ts Mapa: jb_obama_v5_beta Opis sytuacji: Byłem w ct, warden włączył hide and seek, poszedłem szukać osób strzeliłem jedną kule w ścianę i umarłem. Bałtóś był ze mną w ct i szukał osoby znalazł 5 osób jedną znalazł obok deathruna a drugą przy kolorkach, gdzie był już inny ct, ale nie zabił tylko wyrzucił mu broń. Bałtóś po zabiciu tych osób poszedł do gr spytał się czy ktoś sprawdził secreta nad gr nikt mu nie odpowiedział, zaczął skanowac i w tym samym momencie jeszcze zaczęli się świecić na czerwono (kończył się czas) i Bartek widział nicki jak nacelował na ścianę oraz jak się świecili, dlatego ich zabił. W momencie, gdy ich zabił nagle pół serwera zaczęło pisać, że ma ode mnie info i płakali na czacie (inaczej się tego nie da nazwać). Skończyła się mapa wyszedłem, wróciłem po chwili, lecz nie mogłem dołączyć, bo wyrwałem bana na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 dostales ze swoim kolega bany ze skargi @ Moderator @ Początkujący Moderator imo zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Otwieram na prosbe M@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ub @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi