Move Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nick: AkemiWiek: 15 skończoneDlaczego ja mam otrzymać admina?: Siemanko, to ogólnie tak w moim odczuciu jestem bardzo aktywny, staram się być pomocny i nie odwalać, być miłym i kulturalnym. Potrafię porozmawiać, nie jestem impulsywny oraz wulgarny. Nie boję się dać muta/gaga lecz upominam. Nie faworyzuje graczy staram się być wyrozumiały ponieważ wiem, że gracze to też ludzieDoświadczenie w adminowaniu: sześć miesięcy temu na innej sieci serwerów byłem administratorem na deathrunie oraz na innym serwerze jailbreak przez dłuższą chwilę.Jak długo gram w CS:GO?: około 5000k godzin 6latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 12 do nawet 7-8 ranoLink GT: 1.https://www.gametracker.com/player/[WHITE] Akemi/137.74.7.15:30050/ 2.https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Akemi/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199228928345/Mikrofon: OczywiścieMutacja głosu: W trakcieCzy przeczytałem regulamin Admina?: Owszem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_a_n_e_k_i Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) na tak + nie robi zadymy + aktywność + doświadczenie Edytowane 27 Grudnia 2021 przez k_a_n_e_k_i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na tak +opanowany +aktywność +ogar ct +/-mutacja pls zostaw mnie juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlen1231 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 na tak +mutajca + jest spoko nie robi dymów za nic + umie utrzymać spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 na tak +kultura +/- aktywność +ogarniasz +mutacja głosowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na tak +ogar +kultura +opanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 na tak +nie jest toxic +kulturka +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 tak +aktywność -gra krótko na serwerze +doświadczenie +SM +mutacje masz bo słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Niby można dać szanse tak + aktywność + mutacja + coś tam ogarniasz :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 tak +mordzia +SM +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Tak +Miła osoba +Nie robi Dymow +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na tak +ogarniasz +kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 na Tak +ogar + mutacja + nowy admin sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Tak +++aktywność ++miły +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nie -aktywność przez tydzień więc pojęcie o serwerze masz znikome -szukanie atencji na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roker Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na tak +sm +ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Na tak (okres próbny) +Wiek +Sm +Aktywność -Za krótko grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Nie -tydzien aktywnosci -spam i atencja na forum lvl wyzszy ode mnie ponad pol roku temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) nie -atencjusz -tydzień na serwerze z aktywnością -konto steam stworzone 5 dni temu? -kto ty? Spoiler Edytowane 27 Grudnia 2021 przez Pawel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi