Nixyy Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) _Sajrus Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Bedi2115 Steam oskrażonego:(Link do profilu steam) Nie mam, nie sądziłem że na tym forum będzie to potrzebne ale mam id --> STEAM_1:1:634356021 Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Gracz używa wspomagaczy jakimi są aimbot oraz wh Serwer: (Na jaki serwer zgłaszasz cheatera) Only Mirage Dowody:(Demko lub HLTV) Demko 10:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Bedi2115 - obv cheat aim lock/wh/aim bot gracz dostaje perm bana za cheat @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoszenie zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi