chujcietoobchodzi Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Nick: Chloe Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Siemka! Byłem administratorem na poprzednich serwerach takich jak Only AWP oraz Retake 1, porzuciłem jednak role przez brak czasu, aczkolwiek znowu stałem się aktywnym graczem cs:go wiec mam czas na sprawowanie pieczęci nad serwerem. Nie składałbym nawet podania, lecz brak jakiejkolwiek administracji na serwerze, mocno wpływa na ilość osób które utrudniają rozgrywkę przez trolling, pierdzenie w mikrofon itp. Chciałbym żeby to się zmieniło 😜 Doświadczenie w adminowaniu: Jak wyżej wspomniałem, byłem dwukrotnie administratorem na różnych serwerach, raczej sprawowałem się ( a przynajmniej tak myślę) w miarę ok, nie było skarg ani niczego so... Jak długo gram w CS:GO?: Aktualnie 2kh W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Przeważnie po 18, lecz zdażają się godzinny popołudniowe Link GT: https://www.gametracker.com/player/Chloe/185.40.196.238:30049/ liczby nie są jakieś mega giga chad, ale obiecuje że w święta aktywność będzie większa 😜 Znajomość SM: 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LeMonEQXD/ Mikrofon: (Tak/Nie): tak Mutacja głosu: Już dawno temu 😜, TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Tak +wiek +brak adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Tak +Doświadczenie +(bardzo mało adminów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi