Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na Uszanowankooo

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiorrr1337/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)-

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Uszanowankooo
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Uszanowankooo ogladal demko na ktorym podpowiadalem dostalem bana a reszte demka nie obejrzal bo po  co przeciez fejmik ma dostac bana i koniec tematu
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS

Data i godzina zdarzenia:-
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)1 ss dal mi uszaty gdy pobral demko i zobaczyl tylko ze ja sprzedaje i wyszedl  2 ss po prawej zapytalem sie na ile bana dostaje troche sie zdziwilem bo uszaty odpowiedzial mi znakiem zapytania napisalem mu ze on tez sprzedawal i pozniej sie zapytalem czy obejrzal cale demko napisał nie pozniej napisal ze tylko mnie sprawdzil bo przeciez po co ogladac calego demka tylko fejmik  ma zostac ukarany pozdro image.thumb.png.45af4ee124041116a97d9fbe92511d63.pngimage.png.cf81f43862ee4dea1666be723b5f615c.pngimage.png.30d49627098c95a8fc400f460eb2a5eb.pngssy robilem z telefonu bo na kompie nie moglem poprzednich wiadomości dać

nvm czemu 

• Smutne. 1
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 2

Skoro już wywołujesz mnie do skargi było chociaż to przemyśleć.

Pierwsze: Demko nie było do sprawdzenia innych graczy, tylko twojego zachowania. Demko miało posłużyć jako werdykt do twojego dalszego funkcjonowania w moim gangu Pieseły, gdyż byłeś na wylocie z niego łamiąc regulamin. Dostałem informacje od graczy, że sprzedawałeś graczy a dzisiejszego dnia podczas grania na mapie sandy_area wbijałeś i sprzedawałeś akurat moją kryjówkę na czacie testowym. Byli przy tym inni admini oraz sam major admin danego serwera. Po sprzedawaniu wychodziłeś z serwera, by następnie wejść do drużyny obserwującej.

Drugie: Nie wiem o kim teraz mówisz, ale obecnie w skardze napisałeś, że to ja sprzedawałem innych graczy. Jest to ciekawe oskarżenie, gdyż nie było mnie wtedy na serwerze, więc nie wiem w jaki sposób było to przeprowadzone. Mówisz to w tych słowach:

45 minut temu, Fejmiorr napisał:

[...]bo uszaty odpowiedzial mi znakiem zapytania napisalem mu ze on tez sprzedawal[...]

Oczywiście wiem o kim mowa tylko z prywatnych wiadomości, jednak dla czytającego skargę jest ten punkt zagadką - dlatego rozwiewam wątpliwości :)

Trzecie: Patrząc po zgłoszeniach, nie dostałem żadnego innego sprzedawania poza twoim - co potwierdza tylko wyciąg zgłoszeń z danej wiadomości:

Spoiler

obraz.png

Czwarte: Posłużyłeś się prywatnymi wiadomościami z naszej rozmowy steam, to i ja się nimi posłużę:

Spoiler

fejmik23123.png

Mówiłeś tam o faworyzacji graczy. Jeśli chcesz wiedzieć twój ban był nadany za NOTORYCZNE sprzedawanie innych graczy a gracz o którym tam mówiłeś [jeśli sprzedawał] nie robi tego na co dzień w przeciwieństwie do twojej osoby. Dodatkowo dodam, że dostałeś karę 7 dni po ustaleniu tej kary z Major adminem, gdzie rozmowę usłyszał każdy gracz na serwerze gdyż odbyła się ona na czacie głosowym.

Piąte: Byłeś informowany o tym, że będę sprawdzał te demko już wczoraj [dokładnie nie powiem na jakiej mapie bo już nie pamiętam]. Byłeś informowany, że demko będzie sprawdzane GŁÓWNIE pod względem twojego zachowania, które już w czwartej minucie demka jest widoczne [Znowu retry -> wbicie na specta -> sprzedawanie informacji] Potwierdzi to demko z 21.12.2021 / Godzina 13:10 / seek_mirage.

Szóste: Byłeś zapraszany do naszej grupy gangowej, jednak po "zablokowaniu" już do niej nie dołączyłeś. Dodaję ten punkt zanim dodasz, że zostałeś usunięty z gangu bez powodu. Zapoznałeś się z regulaminem, gdyż pisałeś mi jeszcze o usunięciu jednego punktu dotyczącego blokad VAC.

Spoiler

sdfsdafsaf.png

Siódme: Demko mam pobrane i obejrzę je w wolnym czasie. Pamiętaj, że mam na to trochę czasu a mamy świąteczny czas i muszę też zajmować się innymi obowiązkami, nie tylko tematami dotyczących jednego demka.

Skończyłem, pozdrawiam cieplutko fejmik :v

Dodatkowo kilka rozmów, z wcześniejszego czasu:)

Spoiler

269700350_633321637810349_9137011721602932385_n.jpg

Spoiler

269320972_614380566441476_6628904147782665904_n.jpg

Spoiler

269444619_280249497454474_429470462785832548_n.jpg

Spoiler

269238950_607256597160933_7007051620611643913_n.jpg

Edytowane przez uSzanowankoo
  • Lubię to! 1

Dodanie screenu do 6 punktu.

Przez uSzanowankoo,

Dodanie kilku rozmów wstecz [z telefonu] :)

Przez uSzanowankoo,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności