realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiorrr1337/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Uszanowankooo Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Uszanowankooo ogladal demko na ktorym podpowiadalem dostalem bana a reszte demka nie obejrzal bo po co przeciez fejmik ma dostac bana i koniec tematu Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia:- Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)1 ss dal mi uszaty gdy pobral demko i zobaczyl tylko ze ja sprzedaje i wyszedl 2 ss po prawej zapytalem sie na ile bana dostaje troche sie zdziwilem bo uszaty odpowiedzial mi znakiem zapytania napisalem mu ze on tez sprzedawal i pozniej sie zapytalem czy obejrzal cale demko napisał nie pozniej napisal ze tylko mnie sprawdzil bo przeciez po co ogladac calego demka tylko fejmik ma zostac ukarany pozdro ssy robilem z telefonu bo na kompie nie moglem poprzednich wiadomości dać nvm czemu 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Skoro już wywołujesz mnie do skargi było chociaż to przemyśleć.Pierwsze: Demko nie było do sprawdzenia innych graczy, tylko twojego zachowania. Demko miało posłużyć jako werdykt do twojego dalszego funkcjonowania w moim gangu Pieseły, gdyż byłeś na wylocie z niego łamiąc regulamin. Dostałem informacje od graczy, że sprzedawałeś graczy a dzisiejszego dnia podczas grania na mapie sandy_area wbijałeś i sprzedawałeś akurat moją kryjówkę na czacie testowym. Byli przy tym inni admini oraz sam major admin danego serwera. Po sprzedawaniu wychodziłeś z serwera, by następnie wejść do drużyny obserwującej.Drugie: Nie wiem o kim teraz mówisz, ale obecnie w skardze napisałeś, że to ja sprzedawałem innych graczy. Jest to ciekawe oskarżenie, gdyż nie było mnie wtedy na serwerze, więc nie wiem w jaki sposób było to przeprowadzone. Mówisz to w tych słowach: 45 minut temu, Fejmiorr napisał: [...]bo uszaty odpowiedzial mi znakiem zapytania napisalem mu ze on tez sprzedawal[...] Oczywiście wiem o kim mowa tylko z prywatnych wiadomości, jednak dla czytającego skargę jest ten punkt zagadką - dlatego rozwiewam wątpliwości Trzecie: Patrząc po zgłoszeniach, nie dostałem żadnego innego sprzedawania poza twoim - co potwierdza tylko wyciąg zgłoszeń z danej wiadomości: Spoiler Czwarte: Posłużyłeś się prywatnymi wiadomościami z naszej rozmowy steam, to i ja się nimi posłużę: Spoiler Mówiłeś tam o faworyzacji graczy. Jeśli chcesz wiedzieć twój ban był nadany za NOTORYCZNE sprzedawanie innych graczy a gracz o którym tam mówiłeś [jeśli sprzedawał] nie robi tego na co dzień w przeciwieństwie do twojej osoby. Dodatkowo dodam, że dostałeś karę 7 dni po ustaleniu tej kary z Major adminem, gdzie rozmowę usłyszał każdy gracz na serwerze gdyż odbyła się ona na czacie głosowym.Piąte: Byłeś informowany o tym, że będę sprawdzał te demko już wczoraj [dokładnie nie powiem na jakiej mapie bo już nie pamiętam]. Byłeś informowany, że demko będzie sprawdzane GŁÓWNIE pod względem twojego zachowania, które już w czwartej minucie demka jest widoczne [Znowu retry -> wbicie na specta -> sprzedawanie informacji] Potwierdzi to demko z 21.12.2021 / Godzina 13:10 / seek_mirage.Szóste: Byłeś zapraszany do naszej grupy gangowej, jednak po "zablokowaniu" już do niej nie dołączyłeś. Dodaję ten punkt zanim dodasz, że zostałeś usunięty z gangu bez powodu. Zapoznałeś się z regulaminem, gdyż pisałeś mi jeszcze o usunięciu jednego punktu dotyczącego blokad VAC. Spoiler Siódme: Demko mam pobrane i obejrzę je w wolnym czasie. Pamiętaj, że mam na to trochę czasu a mamy świąteczny czas i muszę też zajmować się innymi obowiązkami, nie tylko tematami dotyczących jednego demka.Skończyłem, pozdrawiam cieplutko fejmik :v __________________________________________________________ Dodatkowo kilka rozmów, z wcześniejszego czasu:) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edytowane 22 Grudnia 2021 przez uSzanowankoo 1 Dodanie screenu do 6 punktu. Przez uSzanowankoo, 22 Grudnia 2021 Dodanie kilku rozmów wstecz [z telefonu] Przez uSzanowankoo, 22 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi