realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) Wie ktoś może jak usunąć mute od valve i czy on mija jakos czy trzeba cos zrobic Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Fejmiorr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 chyba tylko musisz czekac :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Teraz, naviq napisał: chyba tylko musisz czekac :< czekam od 2 miesiecy i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 a nie masz tam daty kiedy sie skonczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 JEST ZDJAL MI SIE MUTE JUZ GO NIE MAM EZZZZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 no i pieknie pisz zeby ci dali ub na ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 jednak nie XD cos sie zbugowalo i mialem przez chwile i juz mam spowrotem kontynuje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Kupuj cos na rynku zavhowuj ladnie graj ludźmi z wysokim trust facoteem nie psuj trust factora nie odbijaj/zabijaj na mmach nic nie zrobisz żeby przyspieszyć zdjęcie, możesz tylko robić żeby nie przedłużało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 5 minut temu, Australia napisał: Kupuj cos na rynku zavhowuj ladnie graj ludźmi z wysokim trust facoteem nie psuj trust factora nie odbijaj/zabijaj na mmach nic nie zrobisz żeby przyspieszyć zdjęcie, możesz tylko robić żeby nie przedłużało się dobra sproboje tych rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @ Australia nie mam muta juz dzieki bardzo pozdro @ uSzanowankoo @ bartaz mozna zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi