k_a_n_e_k_i Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) kaneki Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) chce pomóc innym adminom w grze. Często jest tak na serwerze ,że się zdarzają osoby, które przeszkadzają innym( sam byłem taki na początku. ale się ogarniam). Na serwerze też są godziny gdzie nie ma adminów. Ja staram się być aktywnym graczem. Staram się być miłym graczem ,ale czasami się wkurzę( jak taki jasiok wejdzie i zrobi rozrube) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) admin w MC na serwach od 2 lat Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-20 weekend 9-20 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) 1https://www.gametracker.com/player/[USA] kaneki/137.74.7.15:30050/ 2https://www.gametracker.com/player/[THC] kaneki/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199180215887/ Mikrofon: (Tak/Nie)tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 nie -aktywnosc -sam czasem odwalasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Na nie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_a_n_e_k_i Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 jak już napisałem to tylko próba i dzięki waszej opini będę wiedział co poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 nie - nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Na nie popraw aktywnosc i zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 sorki na nie +ziomek -aktywność -czasami cos z zachowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 na nie -aktywność -mikrofon ci trzeszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 xd Nie -zachowanie -sb -aktywność -doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Na nie? -aktywność -zachowanie -mikrofon do bani -nie ogarniesz -czasem ci odwala jak są niektóre osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi