Australia Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Propozycja to: ustawienie limitu kupowania broni z !shop Tresc: jakiś multimilioner rozdał setki tysiące fajek i co rundę jakieś 5 osób kupuje awp, jak nie trafi to deagle i jeszcze p2000 a na końcu uciekną na speedzie, niewidzialnosci i nieśmiertelności. jak to powinno wyglądać niech wymyśli ktoś mądrzejszy ode mnie albo po prostu @ naiz, ja nie mam pomysłu ani chęci, ale w stanie obecnym to pozostać nie powinno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 przyda sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Na nie, w końcu te fajki się skończą, ograniczenie sklepu spowolni tylko proces zmniejszania się fajek w obrocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) 6 godzin temu, OnlyWin napisał: Na nie, w końcu te fajki się skończą, ograniczenie sklepu spowolni tylko proces zmniejszania się fajek w obrocie. na nie Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Fejmiorr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayy Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 8 godzin temu, Australia napisał: ktoś mądrzejszy ode mnie albo po prostu @ naiz XDDDD Nie, komu by sie chciało a poza tym to zarobek dla serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zamykam na prośbę autora. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi