realfejmior Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/fejmiorrr1337/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Włochata98 Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Totalne 0 aktywności na serwerze Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)HNS Data i godzina zdarzenia: Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia)GT 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @ wlochata98 jakieś wyjaśnienie czy cos? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Ta skarga jest śmieszna chłop nie gra bo pracuje i ma jeszcze bana wyrwać. Dzieci , które mają zdale leckje czy mało obowiążków siedzą na kompie praktycznie 10 h dziennie jak nie więcej. Takie osoby są uzależnione i powinny iść do psychologa mi.@ Fejmiorr .Także polecam i pozdrawiam serdecznie. A mogłeś podać link to GT tak btw a pozatym on nie ma admina od 6 miesięcy . 3 1 Nie wnosisz nic do tematu, spam. Przez bartaz, 20 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagieta Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @ wlochata98Nie posiada admina od kilku miesięcy, więc skarga jest bezpodstawna. Status admina widnieje tylko i wyłącznie na forum co jest błędem. Z tego co wiem @ DOMINOma uprawnienia do usuwania statusów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Coś mi umknęło? Wlochata ma dalej admina nie wiem o co chodzi ci @Rambo4321, @Bagieta Ps Rambo za co ma niby wlochata bana ma dostać? Czekam na odpowiedź @ wlochata98 (chyba że gdzieś się pogubiłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @ DOMINO on nie gra na serwie od 6 miesięcy i ma admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Naprawde nie wiem o co sie prujecie skarga to skarga XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Rambo4321a ty odkryłeś jakieś ukryte ustawienia GT i możesz widzieć aktywność graczy do pół roku czy jak? Bo jeżeli tak piszesz bo na serwerze go nie widziałeś to raczej średnie to uzasadnienie. Czekam do 24.12.2021 na odpowiedz @ wlochata98- potem dengu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Godzinę temu, DOMINO napisał: @Rambo4321a ty odkryłeś jakieś ukryte ustawienia GT i możesz widzieć aktywność graczy do pół roku czy jak? Bo jeżeli tak piszesz bo na serwerze go nie widziałeś to raczej średnie to uzasadnienie. Czekam do 24.12.2021 na odpowiedz @ wlochata98- potem dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 9 minut temu, Rambo4321 napisał: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 (edytowane) @ wlochata98Dengu (jeżeli zapomnialeś dodać nieobecki to następnym razem pamiętaj) Do połączenia Skarga została przyjęta. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi