TheExe Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Nick:(Na jakim grasz na serwerze): TheExe gram na deathrun v.2 Nick admina:(od którego dostałeś bana) EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Długość bana:(Czas bana) na zawsze Data i godzina:(dostania bana): 2018,2019 nie pamietam Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana): [PL]ArenaSkilla.pl [DeathRun V2+Klasy] @LiveServer.pl Powód bana:(podany przez admina) AB Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie pamietam chcicalbym dodac kolega dal mi zagrac na koncie z premium a admin dal mi bana za ab bo myslal ze nim jestem da sie odbanowac? nawet serwerow innych nie gralem niz ten deathrun a caly czas mysle o tym serwerze pozdrawiam i bylem nonsteam bo csik pobrany z neta dostalem bana za to ze zagralem na koncie kumpla bo mial nick na haslo i dostalem bana za ab niewinnie 2018,2019 rok juz dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Sorry ze się wypowiadam ale no co masz 10aktywnych banow za ab wiec watpie zebys dostał ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheExe Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Ale chłopie grałem na koncie kolegi na dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Normal Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Sorki że się wtrącam ale chciałem Ci powiedzieć że to Twoja "głupota" ponieważ pewnie dobrze wiedziałeś że nie powinieneś wchodzić na to konto jeśli konto ma PERM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheExe Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 2 godziny temu, Normal napisał: Sorki że się wtrącam ale chciałem Ci powiedzieć że to Twoja "głupota" ponieważ pewnie dobrze wiedziałeś że nie powinieneś wchodzić na to konto jeśli konto ma PERM'a Ale ja nie wiedziałem nic mi nie pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) Dobrze wiedziales ze kolega mial perma wiec to jest twoja glupota ze wchodziles odrzucam @ Moderator @ Początkujący Moderator Edytowane 19 Grudnia 2021 przez kingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi