Drix Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Freshuu333/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/xEasy66/ Nick oskarżonego: xEasy66 Opis sytuacji: xeasy faworyzuje innych ct banując tylko fresha za niewykonywanie zyczenia w momencie gdy archmage tez tego nie robił, na serwerze tez byl inny admin ale easy dal ctbana Serwer: jb#1, Data i godzina zdarzenia:21:05 Dowody: ba_Minecraftcity_v16_snow 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 XDDDDDDDDDDD primo to dałem ctbana jednej osobie fresh'owi bo tylko go widziałem ze nie wykonuje zyczenia i tyle, nie jestem w stanie ogarnac calego serwera jak ty razem z koleżkami z USA odwalacie syf na serwerze. a tak w ogóle to czemu na mnie leci cały target jak na serwerze było 2 adminów ? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksu143 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 . 1 1 Kultura Przez SchMidT, 16 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksu143 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 przepraszam wybuchlem z nerwow bardzo nie lubie bezprawnego osadzania moich braci z ulicy. za swoje zachowanie bardzo przepraszam 1 nic to nie wnosi do tematu Przez SchMidT, 16 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 archmage - 30ctban - niewykonywanie życzenia@ xEasy66 @ watazka Monster miał życzenie, freshu oraz archmage nie wykonywali zyczenia. Archmage zabił monstera, po czym freshu dostal ctbana. nie mam pojęcia, jak tego nikt z was nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi