Floppka Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 ja da floppka grałem w kpn z kolegą Steve.EXE i grając serwer zabierał fajki w taki sposób że kolega wygrywał i nie dawało mu fajek tylko miał tyle co wcześniej Steve.EXe powinien mieć już 7500 fajek a ja 4000 prosze o naprawienie błędu 1 Przenoszę do odpowiedniego działu. Przez bartaz, 13 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 trochę inaczej to wyglądało byłem wtedy na serverze i sreve.EXE mial przykładowo tam z 6000 dał Flopkowi 500 fajek i grali w kamień papier nożyce Steve.EXE dawał ciągle kamień a Floppek nożyce żeby przegrywać i tak pokazywało że Steve jest 500 fajek na + chcieli oszukać system ale zapomnieli że to Steve dawał mu fajki więc tracąc wygrywał swoje fajki wiec to nie błąd tylko trzeba troche pomyśleć dziekuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 W grze KPN tylko jedna osoba może się wzbogacić na rzecz drugiej. Nie zdobędziecie więcej fajek, aniżeli całość budżetu obu osób. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi