Rastafari Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Dziękuję za czas, który mogłem spędzić na Arenie, ale z racji tego co się u mnie dzieje to nie mam już nawet czasu na grę, ze względu na problemy w życiu prywatnym, brak odpowiedniego sprzętu do gry. Dziękuję @ naizza danie szansy jako Admin ale nie wiedziałem co będzie później się u mnie działo, więc nie wrócę po tygodniu jak to kiedyś było. Gra dużo dała, ale jak i też zabrała, ale starałem się pełnić funkcję Admina tak długo, jak to umiałem i myślę, że źle sobie nie radziłem. Dziękuję za wszystkie wspólne chwile na Arenie, ale już wcześniej myślałem o odejściu ze względu na pewne sytuacje u mnie. Dziękuję jeszcze raz @ naizza szansę bycia adminem, @ SK4N3Rza bycie w Ninja, i dziękuję każdemu za mile spędzone chwile, ale no niestety - nikt nie wie co będzie dalej i niestety ja nie wiedziałem i wyszło jak wyszło Pozdrawiam każdego, nawet tych, którzy mnie wkurwiali na maksa Dzięki, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 papatki :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Pa :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Pa :CC Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Pa :ccc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 eo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Bayo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 CZEŚĆ!!! 👋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Move Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Pa pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi