#$Monster$# Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)- Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) tomsonek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) faworke robi na rundzie 4-5 zabito mnie i stracha po czym strachu wpisal fk i go zrespil a mnie nie chociaz bylem w tym samym miejscu co strachu. Potem krzyknalem do mikro czemu jego respi a mnie nie i dal mi 120 muta za naduzywanie(wgl polecam obejrzeć cała mapę bo patola była) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: 18:14 11-12 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko 18:14 runda 4-5 Edytowane 11 Grudnia 2021 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Dostałem informacje od wardena że mam zrespić stracha o tobie nic nie mówił a nie mogę wierzyć na słowo więc skąd miałem wiedzieć czy nie kłamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Skarga została odrzucona. Skarga zostaje odrzucona na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi