Salwa Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Witam serdecznie graczy. Na pewno spotkaliście się z sytuacją gdy ,,Ludzie bez mutacji nadużywali mikrofonu". Jest to bardzo duży problem tego serwera gdyż to bardzo irytuje i denerwuje w głównej mierze młodzi gracze NADURZYWAJĄ właśnie tej funkcji. Z perspektywy czasu widzę że administracja serwera JailBrek w 70% NIE mutuje takich ludzi tylko przymykają oko, mam nadzieję że to się zmieni po tej propozycji. Obowiązkiem ADMINA jest NADANIE muta takiej osoby która notorycznie łamie regulamin serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Na Nie bo nie którzy admini mają mniej niż 18 lat. Również ja mam 16 więc to spowoduje że ja szef nie będę się odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strachu Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 na tak jeszcze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nie lol bo nie ma muatcji to gorszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Salwa- regulamin serwera jest okreslany na podstawie community tego serwera // nie jest to 1.6 gdzie wiekszosc community mialo mutacje badz +18 - na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 2 godziny temu, #$Monster$# napisał: Nie lol bo nie ma muatcji to gorszy? Wiesz co, TAK gorszy bo taki KIDOS bedzie cały czas gadał i KUR**** mozna dostac, ten temat cie nie dotyczy to się nie wypowiadaj <3, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Tak +18 To nie ale mikro po mutacji jak najbardziej. 24 minuty temu, #$Monster$# napisał: Nie lol bo nie ma muatcji to gorszy? Tak jesteś gorszy 42 minuty temu, Grzechu napisał: Na Nie bo nie którzy admini mają mniej niż 18 lat. Również ja mam 16 więc to spowoduje że ja szef nie będę się odzywał Szef🤙 🤙 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 43 minuty temu, Grzechu napisał: Na Nie bo nie którzy admini mają mniej niż 18 lat. Również ja mam 16 więc to spowoduje że ja szef nie będę się odzywał Admin posiada MUTACJE to nie ma czego się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Godzinę temu, Salwa napisał: Wiesz co, TAK gorszy bo taki KIDOS bedzie cały czas gadał i KURWICY mozna dostac, ten temat cie nie dotyczy to się nie wypowiadaj <3, Pozdrawiam możesz taką osobe zmutować w tabeli Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiuthuj Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiuthuj Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiuthuj Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 3 godziny temu, SchMidT napisał: @Salwa- regulamin serwera jest okreslany na podstawie community tego serwera // nie jest to 1.6 gdzie wiekszosc community mialo mutacje badz +18 - na nie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiuthuj Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @chakrapoprostuPOLSKA@Drix nie pisalem kropek ktos tu mi podmienia wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 na nie XDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Nie, patrząc na całą społeczność która się przewija przez jb to osoby w wieku 16+ bardziej odwalają niż młodsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi