Skocz do zawartości

[Odrzucone]Odwołanie od Bana

Udostępnij

Maniaczek_Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Siema dostałem perm bana (2021-05-02) za  cheaty a oczywiście się z tym nie zgadzam.

Grałem kilka lat na tym serwerze od 2018 i nikt nigdy mnie o to nie oskarżył aż nagle dostałem bana na only mirage za demko przez to że dziwnie gram,taki mam styl grania  ;/

I mam pytanie czy jest możliwość o unbana, nie wiem mogę być obserwowany czy coś 

Konto na którym wtedy grałem - https://steamcommunity.com/id/gfokhiohjgfhjgifhkjfhoi0fgh/  zostało sprzedane kilka dni po banie niestety nie mam dowodów ponieważ sprzedawałem przez dc a mam nowe konto 

Bardzo mi zależy na tej serwerowni bo dobrze się tu bawiłem a teraz nie mam co robić 

Aktualne Konto - https://steamcommunity.com/id/BIGKozak/

Nick: Kozaczek / Big_Sad_Boyy
Nick admina:xdar1uNqq
Długość bana: Perm 
Data i godzina:(2021-05-02)

Serwer: mirage 
Powód bana: czit 
Mapa: mirage

(Pisze z innego konta forum bo do starego nie pamiętam maila)

Zrzut ekranu (1).png

Edytowane przez Maniaczek_Polska
  • Haha! 2

Mk Kozaczek 

Przez RuteK,

2 godziny temu, Maniaczek_Polska napisał:

(2021-05-02) za  cheaty a oczywiście się z tym nie zgadzam.

Jako poprzedni major admin tego serwera odpowiem Ci tylko standardowym punktem:
Po 14 dniach demka się przedawniają, więc teraz nikt nie jest w stanie udowodnić twoich czynów, nikt nie zapisuje sobie demek z serwera 24/7.
Skoro nie miałeś nic to czemu wtedy nie odwołałeś się od swojego bana?  Przecież dostałeś go w Maju a to prawie pół roku temu... dodatkowo przez ten czas serwer miał innego major admina [NiceOne].

Dodatkowo sprzedałeś konto steam.. co jest dziwne w tym przypadku raz po tym otrzymałeś bana VAC [~9 Miesięcy]. Czy otrzymałeś VAC przed sprzedażą czy po nikt tego nie będzie sprawdzał bo nikt nie dokładnych danych twojej transakcji.

W tym poście @ TomSoneKdobrze dodał temat.. napisałeś w nim .. to:

Piszesz że serwery społecznościowe są po to testować różne cheaty i wtedy testowałeś BH dla zabawy by nie dostać kary na steam.

chodziło mi o sprawdzanie jak umiem bh a nie o skrypty na bh 

i o to że serwery są do  nauki a nie testowania cheatow do tego są serwery hvh na przykład 

nie mam żadnego demka nie możecie mi dać szansy jak będą skargi na mnie że dziwnie gram czy coś to dacie mi bana i wtedy już nie będę nic pisać.

Pisałem odwołanie w maju zostało odrzucone. Dużo osób ci może potwierdzić że przez pewien czas sprzedawałem konta bardzo często  na serwerach bo była ładna kasa i szybko schodziły 

Edytowane przez Maniaczek_Polska

• Moderator

Widzę, że modki nie wstawią mojej odpowiedzi, więc:

Okej, poza skargą mamy jeszcze odrzucone podanie, po którym już nie walczyłem o UB. Bana ode mnie dostałeś 2 maja, a 8.05 VAC. Dziwny zbieg okoliczności? 

Możliwe, że mam demka, ale tej kwestii też nie wiem czy jest sens sprawdzania, skoro oglądałem je z Cioskiem, który sam był kiedyś UBTkiem. Nawet jeśli to mogę je dać prawdopodobnie w weekend(do sprawdzania demek używałem dwóch różnych komputerów). 

To, że nie było skarg nic nie oznacza. Na m.in admina hvberta też nie było, a wystarczyło jedno demko, w którym sobie pozwolił na za dużo. Idąc dalej, ile znaczą słowa człowieka z min. 2 VACami na swoim koncie.

Skoro Uszaty zrezygnował ze stanowiska to decyzję powinien podjąć nasz kochany i szanowany Bonio, bo to bardziej kwestia "uigonnowienia" niż Twojej czystości

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności