Maniaczek_Polska Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Siema dostałem perm bana (2021-05-02) za cheaty a oczywiście się z tym nie zgadzam. Grałem kilka lat na tym serwerze od 2018 i nikt nigdy mnie o to nie oskarżył aż nagle dostałem bana na only mirage za demko przez to że dziwnie gram,taki mam styl grania ;/ I mam pytanie czy jest możliwość o unbana, nie wiem mogę być obserwowany czy coś Konto na którym wtedy grałem - https://steamcommunity.com/id/gfokhiohjgfhjgifhkjfhoi0fgh/ zostało sprzedane kilka dni po banie niestety nie mam dowodów ponieważ sprzedawałem przez dc a mam nowe konto Bardzo mi zależy na tej serwerowni bo dobrze się tu bawiłem a teraz nie mam co robić Aktualne Konto - https://steamcommunity.com/id/BIGKozak/ Nick: Kozaczek / Big_Sad_Boyy Nick admina:xdar1uNqq Długość bana: Perm Data i godzina:(2021-05-02) Serwer: mirage Powód bana: czit Mapa: mirage (Pisze z innego konta forum bo do starego nie pamiętam maila) Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Maniaczek_Polska 2 Mk Kozaczek Przez RuteK, 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Dajta mu szanse w końcu... 1 Skoro nie masz nic mądrego do dodania w odwołaniu to nie pisz nic. Przez uSzanowankoo, 7 Grudnia 2021 SPAM Przez RuteK, 7 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Raczej odrzut Edytowane 7 Grudnia 2021 przez TomSoneK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 2 godziny temu, Maniaczek_Polska napisał: (2021-05-02) za cheaty a oczywiście się z tym nie zgadzam. Jako poprzedni major admin tego serwera odpowiem Ci tylko standardowym punktem: Po 14 dniach demka się przedawniają, więc teraz nikt nie jest w stanie udowodnić twoich czynów, nikt nie zapisuje sobie demek z serwera 24/7. Skoro nie miałeś nic to czemu wtedy nie odwołałeś się od swojego bana? Przecież dostałeś go w Maju a to prawie pół roku temu... dodatkowo przez ten czas serwer miał innego major admina [NiceOne]. Dodatkowo sprzedałeś konto steam.. co jest dziwne w tym przypadku raz po tym otrzymałeś bana VAC [~9 Miesięcy]. Czy otrzymałeś VAC przed sprzedażą czy po nikt tego nie będzie sprawdzał bo nikt nie dokładnych danych twojej transakcji. W tym poście @ TomSoneKdobrze dodał temat.. napisałeś w nim .. to: Piszesz że serwery społecznościowe są po to testować różne cheaty i wtedy testowałeś BH dla zabawy by nie dostać kary na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniaczek_Polska Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) chodziło mi o sprawdzanie jak umiem bh a nie o skrypty na bh i o to że serwery są do nauki a nie testowania cheatow do tego są serwery hvh na przykład nie mam żadnego demka nie możecie mi dać szansy jak będą skargi na mnie że dziwnie gram czy coś to dacie mi bana i wtedy już nie będę nic pisać. Pisałem odwołanie w maju zostało odrzucone. Dużo osób ci może potwierdzić że przez pewien czas sprzedawałem konta bardzo często na serwerach bo była ładna kasa i szybko schodziły Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Maniaczek_Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Grudnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Widzę, że modki nie wstawią mojej odpowiedzi, więc: Okej, poza skargą mamy jeszcze odrzucone podanie, po którym już nie walczyłem o UB. Bana ode mnie dostałeś 2 maja, a 8.05 VAC. Dziwny zbieg okoliczności? Możliwe, że mam demka, ale tej kwestii też nie wiem czy jest sens sprawdzania, skoro oglądałem je z Cioskiem, który sam był kiedyś UBTkiem. Nawet jeśli to mogę je dać prawdopodobnie w weekend(do sprawdzania demek używałem dwóch różnych komputerów). To, że nie było skarg nic nie oznacza. Na m.in admina hvberta też nie było, a wystarczyło jedno demko, w którym sobie pozwolił na za dużo. Idąc dalej, ile znaczą słowa człowieka z min. 2 VACami na swoim koncie. Skoro Uszaty zrezygnował ze stanowiska to decyzję powinien podjąć nasz kochany i szanowany Bonio, bo to bardziej kwestia "uigonnowienia" niż Twojej czystości 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 8. Odwołanie od bana permanentnego z powodem czitujesz może zostać rozpatrzone do 72 godzin (3dni) od otrzymania bana. Odwołanie od bana zostało odrzucone. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi