Strachu Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Nick: Strachu Wiek: 23 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zrozumiałem swój błąd po degradzie i chciałbym dostać ostatnia szanse bycia adminem jest tez paru adminów na serwerze ale gdy są potrzebni to ciężko ich dostać by wbili na serwer Doświadczenie w adminowaniu: miałem już admina na HnS i JB Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat ponad 2500 h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: różnie najczęściej od 18 do 24 Link GT:https://www.gametracker.com/player/[EASY] Strachu/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Strachu111/ Mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Na Nie -mental -faworyzowanie będąc adminem -wiek nieadekwatny do twojego zachowania XD -degrad -dużo skarg było na ciebie gdy byłeś adminem Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Tak +Miła osoba +Ogarnia +Nie ma kija Edytowane 4 Grudnia 2021 przez #$Monster$# 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Na nie -degrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Na nie -dengu -nadużywasz Edytowane 4 Grudnia 2021 przez TomSoneK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Nie całe 4 dni po degradzie i juz podanie? xD -dengu -faworyzowanie -zachoawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Nie -zachowanie to mem -nie ogarnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Na nie -dengu poczekaj z tydzien po degradzie z nastepnym podaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 na nie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 na nie -dengu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi