Ferdek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) FerdekWiek: 17, za 2 miesiące 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jest doświadczoną osobą na tym stanowisku, posiadam duże umiejętności w obsłudze SM. Jako człowiek jestem bardzo spokojny i opanowany. Jestem osobą cierpliwą, bezstronną i dążącą do określonego celu. Jestem bezkonfliktowy, kulturalny, zdyscyplinowany. Bardzo lubię nawiązywać nowe znajomości. Wydaję mi się, że jestem dojrzałą osobą, jak na taki młody wiek.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) W CS:GO gram od dobrych 3/4 lat. W ciągu tego okresu, zdarzyło mi się kilka razy opiekować serwerem. Więcej godzin jednak przegrałem w cs 1.6 - co jeszcze bardziej świadczy o moich umiejętnościach. Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Niestety, od tego tygodnia wróciły lekcje stacjonarne, więc moja obecność na serwerze będzie widoczna jedynie w godzinach 16-22. W weekendy cały dzień. Miejmy nadzieję, że wrócą zdalne, wtenczas aktywność będzie 10 razy większa.Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/Aleksander Jabłonowski/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Aleksander Jabłonowski/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[RAGE] Ferdek/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 7/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ferdek69/ Mikrofon: (Tak/Nie) TakMutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Jasna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 tak wiek aktywnosc sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Tak Nigdy nie widzialem Cie w akcji, zachowanie, reakcja na złe zachowanie. Jestem pewny, że osoba o takim pseudonimie, avatarze nie mogłaby stanowic zagrożenia psychicznego dla kogokolwiek, chyba że dla Św.p Paździocha. Jest to na pewno osoba ogarnięta, pełna chęci do pracy... i nie tylko Nie mógłbym również zapomnieć o dojrzałym wieku, takie osoby mają duży wpływ na młodych, doświadczenie niczego sobie, nie można powiedzieć złego słowa Tylko nie rozumiem, czemu fakt, że grałeś w 1.6 potwierdza Twoje doświadczenie xd? +sm +wiek +doświadczenie +avatar +nick 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 +wiek widać że ogar +doświadczenie +sm -nie słyszałem żebyś się odzywał ani razu Ale na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Panie@Ferdek mógł by Pan jakoś wyjaśnić o co chodzi w tym zdaniu "Więcej godzin jednak przegrałem w cs 1.6 - co jeszcze bardziej świadczy o moich umiejętnościach. " Bo ja tego kurde nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Nie chodzi o doświadczenie zarządzania adminem, tylko o to, że bardziej potrafię np rozwiązywać konflikty, radzić sobie w nieprzyjemnych sytuacjach, przez to że miałem częściej admina na serwerach CS 1.6 Nazwijmy to "psychologia" admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkaq Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Na tak +doświadczenie +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Na tak, + Aktywność + Pomaganie graczom + Używanie mikrofonu z głową :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Tak +Wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 na tak +SM +Wiek + Aktywność + Pomaganie graczom + Używanie mikrofonu z głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Na tak + sm + wiek +/- aktywność i nie wiem po co dajesz 3 gt jak tylko na jednym masz aktywnosc xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) @ xEasy66 jest coś takiego w "wymaganiach na admina" §5.1. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na miesięczny okres próbny. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi