Moesty Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Moesty Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Na serwerze jest 7 adminów, a połowa z nich nie jest aktywna po za tym mam już doświadczenie jako admin więc bym się przydał. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Admin na dwóch serwerach Areny. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Nie mam określonych ram czasowych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)3/10 Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 + Mało adminów jest aktywnych SYSTEMATYCZNIE + Aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Na tak, + aktywność + doświadczenie + dobry kontakt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) Ta +Aktywność +Ogar -mutacja Edytowane 20 Listopada 2021 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na /okres próbny +/-wiek -mutacja +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na tak +ogarnięty +akt -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Jestem na TAK +wiek +aktywność +ogarniasz -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na tak +Aktywnosc +Doswiadczenie -SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 :oOOO na tak +ogarnia +aktywnosc -sm_permban xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 +doświadczenie +wiek -mutacja okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na tak +aktywność +Miły +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 o ku*wa hit że mój brah podanie pisze XDDDD Na Tak +wiek +ogarnie serwer +jest godny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 +doświadczenie +wiek -mutacja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Zobaczymy jak gracze zareagują na brak mutacjii oraz czy utrzymasz aktywność. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 22 Listopada 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi