smolin Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nick: smolin Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chcę pomóc administracji w rozwijaniu serwera i pomagać graczom nowym jak i staje grającym na HNS. Pilnować porządku na serwerze zgodnie z powinnościami admina i w sytuacjach kiedy graczowi nie da się przemówić, odpowiednio go ukarać za złamanie regulaminu zgodnie z teryfikatorem banów. Jak długo gram w CS:GO?: 2897h Doświadczenie: Miałem już 2 razy admina na tym serwerze W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-23 Link GT: Wiem że mam trochę małą aktywność na serwerze ale szybko to nadrobię https://www.gametracker.com/player/[Tyran] smolin/185.30.124.110:30040/ daje 2 linka GT z innych nicków i zmian gangów https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30040/top_players/?query=smolin Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198401445564/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 19 Listopada 2021 przez smolin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Oczywiście ze na TAK! +Doświadczenie +Pomocny +Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 tak -doswiadczenie plus brakuje adminow i patologia lekka na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 + Aktywny + Ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niequerq Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na tak, + Doświadczenie + Aktywność + Często pomagasz na serwerze + Nie ma z Tobą problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na Tak +doświadczenie +mutacja +powrót Amelci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na +wiek +mutacja +doświadczenie(wystarczające na admina) +sm +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 +wiek +doświadczenie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 (edytowane) Utrzymaj aktywność Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny. Edytowane 22 Listopada 2021 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi