Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na Admina

Udostępnij

rolkaq

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Rolkaq 

Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Gram od dłuższego czasu na serwerze, chętnie pomagam nowym graczom oraz znam dobrze serwer. 

Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już adminem na tym serwerze przez 4 miesiące 

Jak długo gram w CS:GO?: Gram od 3-4 lat

W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: gram na serwerze najczęściej w godzinach od 8 do 16

Link GT: https://www.gametracker.com/player/[RAGE] rolkaq/185.30.124.110:30040/

Znajomość SM: 5/10

Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198211972941/

Mikrofon: Tak

Mutacja głosu:Tak

Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Edytowane przez rolkaq

1. Czas na serwerze. 

W godzinach porannych ciężko o Administratora, więc jest to jak najbardziej na +. Jednak Twoja dotychczasowa aktywność to średnio 30 minut dziennie, więc w tej kwestii zostawiam mocny znak zapytania. 

2.

To prawda, niejednokrotnie widziałem na chacie jak wysyłałeś wiadomości o spadochronie, sprincie gdy była taka potrzeba. Nie miałem okazji zobaczyć Cię, jak pomagasz jakiemuś graczowi w inny sposób niż wysyłając przygotowany już wcześniej tekst, więc w tej kwestii również pozostaje neutralny. 

3. 

Znajomość SM. 

Jak to się stało, że rok temu w podaniu napisałeś o tym, że Twoja znajomość SM wynosi 6/10, a po czterech miesiącach pełnienia funkcji administratora ta wiedza się pogorszyła? Coś tu poszło nie tak, więc minusik. 

Ogólna opinia;

Jezelibys poprawił swoją aktywność na serwerze to wtedy jak najbardziej byłbym na tak. Na ten moment niestety mój głos jest na nie. 🐒

Na tak,
+ Jesteś codziennie aktywny na serwerze
+ SM na odpowiednim poziomie [mi również spadło SM przez 2 lata by życie zweryfikowało pisanie pluginów xd]
+ Byłeś już adminem, więc wiesz z czym to się je
+ Wiek
- Czasami jesteś cichą myszką.. ale to nie jest jakiś wielki minus w tym podaniu.

Przez ostatnie 6 dni zrobiłeś 315 to daje 5 godzin i 25 minut, Nie wiem gdzie wy tutaj macie 30 minut dziennie.
Czas ten jest wystarczający w przypadku admina i jego aktywności na serwerze.

Edytowane przez uSzanowankoo

Utrzymaj aktywność
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwutygodniowy okres próbny.
Edytowane przez DOMINO

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności