Australia Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Granie na kompie zabiera mi za dużo czasu. Mam za mało czasu na swój rozwój, na relacje z kolegami i rodziną, na wyjście z psem na spacer, odstawiam na jakiś czas gierki i skupię się na "sobie". Dzięki wszystkim dobrym ludziom, takim jak @SebOwieczka, @ naiz, cały sztab adminów (szczególnie żołnierzyka @xdar1uNqq), ORCi (np @Bakajoko, @ShizerxXx, @ Redzi) i THC (szczególnie @Squeezeri @Tigersclaw) No i @ ToruT. Granie na tej arence było dla mnie super i zmieniło mnie troszkę na lepsze. Może kiedyś wrócę. Edytowane 14 Listopada 2021 przez Australia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 15 minut temu, Australia napisał: [..]na wyjście z psem na spacer[..] O to to! Warto się zająć pieskiem! A tak na serio: Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Elo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 14 Listopada 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 dzienki za podzienkowania; miło było mój nieudany CTku, szerokości na drodze do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Pa szefie wracaj do Rivii z kolegami i rodziną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Trzymaj się, miło było spędzić czas na jb cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Narazie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Życzę ci co najlepsze Australijczyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Bay Ale czasami będziesz w csie by pograć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 cześć mam nadzieję,że szybko do nas wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 trzymaj sie tam obys wrocil dobry adm jak i gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 😭😭😭 żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi