PoKSoN Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Nick: . p 0k s 1 Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często widuję jak ludzie łamią regulamin, myślę że też przyda się osoba doświadczona w administracji patrząc na to co się dzieję ( administracja nie zna sm, nie umię zmutować i zgagować ). Nie wspominając o adminie który nie posiada mikrofonu i nie wie co się dzieję. Doświadczenie w adminowaniu: Pierwszy raz admina dostałem około 3 lata temu właśnie na tym serwerze. Jak długo gram w CS:GO?: około 7 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 13-18/23-2 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[HAJS] . p 0k s 1/185.73.228.158:30004/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/poksi1/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 nie -zachowanie(wciaz wyzywasz i prowokujesz) -aktywnosc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 wielkie tak +doświadczenie +mutacja +wiek +przyda się ogarnięty admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Proszę cię Na Nie -mental -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malibu Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 tak +mutacja +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZaPalto Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na tak +mutacja +wiek +przyda się osoba z doświadczeniem w sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuchax1 Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na tak +ogarniety +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:0:465424105&advType=steamid 3 commsy w jeden dzien nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 na tak +wiek +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Okres Próbny 3 Tygodnie Co Do Commsów admini poprostu testowali chyba sm ale nie wiem bo pisze test Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 15 Listopada 2021 przez Killerek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi