Rastafari Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Ilość RSów: 20 Długość RSów: 8s Typ dzwięku: mp3 Dodatkowe informacje: Podgłaśnianie na początku, ściszanie na końcu. Tytuły piosenek: Spoiler 1. Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You (Make My Wish Come True Edition) 2. Wham! - Last Christmas (Official Video) 3. Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone (Official 4K Video) 4. Michael Bublé - It's Beginning To Look A Lot Like Christmas [Official HD Audio] 5. Michał Bajor - Dzisiaj w Betlejem 6. Dean Martin - Let it Snow! 7. Cliff Richard - Mistletoe and Wine (Official Music Video) 8. Jingle Bell Rock 9. Leona Lewis - One More Sleep (Official Video) 10. Faith Hill - Where Are You Christmas? 11. Ariana Grande - Santa Tell Me 12. Meghan Trainor - I'll Be Home (Audio) 13. Noc Nie Przyszla Pod Moj Dach 14. Christmas Time Is Here - Daniela Andrade 15. Queen - Thank God It's Christmas (Official Lyric Video) 16. Michael Bublé - Blue Christmas [Official HD] 17. Michael Bublé - Holly Jolly Christmas [Official HD] 18. Michael Bublé - Have Yourself A Merry Little Christmas [Official HD] 19. Michael Bublé - Santa Claus Is Coming To Town [Official HD] 20. The Ronettes - Sleigh Ride (Official Audio) Link do pobrania: Klik Mam nadzieję, że paczka zostanie wykorzystana w grudniu jako gatunek świąteczny MVP. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na tak Benio dodaj to Vibe będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Listopada 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 1 godzinę temu, Jasiok napisał: Na tak Benio dodaj to Vibe będzie Weź najpierw przesłuchaj, zanim coś napiszesz Boże ale klasyki. Nie wiem, czy innym będzie pasowało, dla mnie ok, tylko na pewno usunąłbym 5 i 13 (piosenki po polsku, 5 to kolęda "Dzisiaj w Betlejem", no bez przesady). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Spoko spoko ale kolędy to przesada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Fajne nutki to były za czasów CS 1.6 na święta, na przykład Morgen - Święta przed PC czy 52 Dębiec - Kryszmas alkoholis. Dodanie tych co podane są w pierwszym poście nie wiem czy zadowoli graczy :v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 15 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Na tak Wkoncu coś nowego by było i coś innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi